DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
jak dla mnie DOI najlzejsza fenetylamina jaka bralem 30 h tripu a nic sie nie zmeczylem ;]
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Dla mnie DOI przez pierwsze 4h działało dosyć fajnie. Miła stymulacja, dobre efekty wizualne, ale już po 5 godzinach miałem dosyć, serdecznie kurwa dosyć. Trip trwał ze 14 godzin i wykończył mnie całkowicie. Nienawidze dłuuugich tripów. Nie polecem, a szczególnie osobom, które nie lubią przydługawych tripów. Wolę jej mniejszą siostrę 2C-I.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
@ murtibing

Ściągałeś 2c-i do Polski bez żadnych przypałów?
Jak wiadomo 2c-i jest nielegalne w PL..
Wszystko co napisałem na tym forum to nie jest prawda!
  • 1233 / 13 / 0
Jakieś 4-5 lat temu miałem z tym kontakt w Szwajcari jak byłem tam w pracy. Z tego co pamietam to można było to wtedy tam legalnie kupić. 2C-I stało się nielegalne w Europie gdzieś tak w 2005 roku. Ale co z tego jak teraz mamy 2C-C :o)
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
E tam, 2c-i mozna bez problemu z kanady kupic.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 13 / 0
Murti-Bing woli źródła europejskie. Kanada przeważnie kupuje hurtowo w Chinach. I pomimo tego, że przybywam z Chin z nową wiarą w tabletkach to nie polecam RC produkowanych w moim wielkim państwie. RC z Chin są tanie, ale też bardzo zanieczyszczone.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Skąd przekonanie że europejskie źródła nie zaopatrują się w Chinach również? Większość jakich znam tak robi. Jakość wszędzie może być różna. Przecież nie kupisz RC od Merc'a czy Sigmy z piękną kartą charakterystyki itp. Nie wspominam już o egzotycznych nowościach z odległych otchłani pihkala czy wytworów badań Nichols'a, tu tylko dziki daleki wchód jest alternatywą. Oczywiście mówię tu z perspektywy osoby która sama sobie nie wyprodukuje na co jej tylko przyjdzie ochota i fantazja, z resztą pewnych rzeczy i tak się nie da, lub po prostu się nie opłaca.
  • 2497 / 49 / 0
Ale w europie 2C-I jest w zasadzie wszedzie nielegalne, w tym cala heca. Z reszta i tak 2C-E jest lepsze od 2C-C i 2C-I.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 13 / 0
Jest jedno laboratorium w Szwajcarii, jedno w Niemczech i jeszcze coś w Holandii. Aczkolwiek nie mają DOI w swojej ofercie. Wiele firm przerzuca się teraz na Dragon-Fly.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Muszę przyznać że ciekawa substancja. Pomimo tego że wczoraj zarzuciłem całego kartona to dzisiejszy calak (zarzucony z rana) też mnie ładnie porobił i trzyma jeszcze do teraz, choć bez wizuali :-p Wybaczcie, ale po DOC miałem więcej filozoficznych rozkmin niż po DOI więc odpuszczę sobie pisanie wywodów w tym kierunku. Może gdybym spożył dwie sztuki na raz... ;-)
Body load nie był aż taki zły jak się spodziewałem. Cała substancja nawet lekka bo po nieprzespanej nocy (co też spożytkowałem) nie miałem dość ;]
Może napiszę coś więcej na trzeźwo :-p Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2008 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).