Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
przygode z feta zaczalem w jakims wieku licealnym (polowe zycia temu), nie spodobala mi sie. teraz gdy wale zamiast H to jest git, zero paranoii czy negat. mysli, aha, nie hukam w rece juz tylko 10cm od mojego dick'a (wiesz chyba gdzie glebinowki w pachwinie sa;) aha, feta ma jeden plus = niszczy zakrzepy na zylach, byc moze uratowalo mi to zycie ale mniejsza z tym
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
qrwa
Nieprzeczytany post autor: antler »
WS; nie chce grac lekarza czy cos. ale gdzies tutaj chyba pisalem o gosciu co walil tam gdzie ty. Prawie skonczylo sie to na amputacji calej nogi, ale 'naszczescie' w szpitalu sydney mu jakis tam swiatowy lekarz odciol dwa palce u nogi i przez jakies tubki mu wyssali cale te gowno.

A tak przy okazji to ten gosciu ma 26 lat, i ostatnio jak go widzialem to mowil ze nadal w to miejsce wali, teraz jest na metadonie i mowi oze od czasu do czasu sobie w ta duzo kurwe naleje syropu i pyknie syrop.... =]

na serio, ja juz bym wolal dawac se w szyje.... wtedy w razie czego by mi glowe oderzneli.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
to kwestia wyczucia, wprawy i poznania swojego ciala. wiem ze to niebezpieczne. na szczescie mam kabel tam zajebiscie ulozony ze nie ma w okolicy zadnego nerwu, czasami tylko musze przebic sie przez tetnice i jechac kolka glebiej. tez slyszalem o cpunach co o kulach chodzili przez hukanie w pachwe. o amputacji w polsce w wiekszosci obecnie nie ma mowy bo lekarz otworzy ci pachwine, usunie rope (jesli jest zakazenie), jesli jest jakis zakrzep to go usunie (zakrzep w zyle sie czuje), wytnie kawaleczek zyly, zszyje i po sprawie. bylem swiadkiem jak spotkalo to 3 osoby a tez niby straszyli ich ze amputacja i koniec! wazne jest ze jak sie dzieje cos niedobrego z pachwa to szybko zglosic sie do lekarza bo tutaj nawet dni robia roznice

ps. gdzie znajdujesz glebinowki na kostkach? mozesz mi to opisac? pzdr
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BRYKMAN »
Ja dopiero zapodaje biale w kabel od Marca. Ale chyba nigdy tego nie przestane tak robic. Inaczej po prostu do bani.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
oj mozna sie przestraszyc--chociaz znam podobne historie...ale jak dochodzi co do czego to ciezko sobie odmowic jezeli tylkotak dziala.mysle sobie kurwa nogi mnie od nakuwania bola..lapie strach ale po chwili jednak zapodaje w bolacy miesien...tak samo bylo na poczatku gdy bralo sie fete i wciagalo..zawsze cos zostawalo na blacie wiec bralo sie na palec i wcieralo w dzionsla..a wczesniej milion razy sobie czlowiek mowil ze niebedzie wcieral bo i tak zeby juz padaja...i zakazdym razem robilo sie to samo-ech a teraz pluje sie sobie w brode...jak nalog silny to ciezko sobie cokolwiek przemowic...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 493 / 15 / 0
feta w kabel to jedyna z rzecz jakiej jeszcze nie próbował...a chce niestety
wiec napiszcie mi szybko,bo ja to przeważnie opiaty rozpuszczałem tylko..i klony haha
standartowo kapselek , zimna woda tak ???nawet nie zgrzewać troszeczke???ile wody dać powiedzmy na pół dilerskiego worka cencik starczy???zamieszać i filtracja obowiązkowo oczywiście..
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRAUM »
ja to na dwie setki, 60 kresek z pompki 1cc. woda ciepla z kranu.
zawsze jak jest biale to sie robi wiecej w pompce z 5 kresek (jakby feta dodawala wiecej zawartosci w wowdzie)...
wypuszczam to na lyzke i jeszcze raz prze filtr.
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
i jeszcze jedno pytanko,bo prawde mówiąc z twardych dragów to włada wziąłem tak znikomą część że szkoda gadać w porównaniu do opiató to prawie zero...jakoś zawsze wolałem kwasiki,wynalzki z apteki i przetwory maku ,ale to inna historia, w spidzie zawsze wkurwiało mnie to że zawsze była zwał na drugi dzień no i brak apetytu o śnie to nie wspomne , z 6-7 lat temu zdażały mi sie ciągi feciarskie po kilka dni i już miałem dośc na długi czas,iv wtedy nie waliłem wogóle niczego, od kilku lat to normalny sposób zażywania dragów -pstrykniecie dożylne przeważnie opiatów choć nie tylko , i moje pytanko brzmi czy jak walnę sobie władka po kabelkach to zwała bedzie mniejsze czy bede mógł coś jeść ewentualnie zasną , bo że zwała bedzie to pewne ale co tam..po snifach zawsze rozpierdalało mi gardło bo dużo tego ścierwa wciągałem jak już i poźniej bolało dłługo ,teraz tego nie bedzie no i ten wzajd co to go niektórzy tak reklamuja no ciekawy jestem bardzo,tylko skąd ja załatwie coś w miare czystego bo od osiedlowych dzieciaków to odpada...może stare kontakty, najmocniejży wjazd jak dla mnie to był jak kraka paliłem, dobry ale za krótki... aha i jeszcze jedna ważna sprawa jak sprawa sie ma do równoczesnego podania spida i helu ewentualnie tramadolu w jednej mieszance można tak robić wogóle??taki spidbol dla ubogich hehe.., ewentualnie jak nie zmieszane razem to najpierw spid a poźniej to drugi bo chyba bym oszalał późnie , jak oceniacie takie połączenie miłe to jest ???i ile tego spida na pierwszy raz dla mnie po takiej długiej przerwie bo tamte środki to znam swój organizm już...dodam że pewno bedzie nie za dobry..taki średni bo shitu totalnego nie wezme wcale
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A co to jest wogóle speedball (taki prawdziwy)???
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRAUM »
'spidbol' z bialym to jest marnotrawsto... to jest bez sensu, bo jak masz koks to ci przebija hel na te 20 minut , masz konkretnego kopa a pozniej na irytacje po koksie zaczyna dzialac herina.

a jak zapodasz w tym samym biale i heroine to sie wczesniej hel zuzyje i bedziesz reszte nocy na skrecie.

jak nie masz skreta , albo jak masz to puknij troche helu tak zeby sie dobrze poczuc. reszte(czyli w huj duzo) zostaw na pozniej.

to sobie oddzielnie puknij gdzies setke bialego. bedziesz czul kopa itd. po paru godzinach jak ci sie znudzi to zapodasz te 'reszte' helu i bedzie dobrze.

PS: z tramalem to glupi pomysl, masz tramal w plynie?? Bo to gowno z kapsulek to sprawdzalem na sobie.... gowno daje, ten proszek(pyl) by ci tylko narobil gowna na lyzce z bialkiem...

PPPS: jak nie masz helu, to wez puknij setke albo wiecej jak chcesz , na zejscie ZJEDZ ten tramal.

przypomnialo mi sie;" biale to kokaina wiesniakow"
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.