Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A tak przy okazji to ten gosciu ma 26 lat, i ostatnio jak go widzialem to mowil ze nadal w to miejsce wali, teraz jest na metadonie i mowi oze od czasu do czasu sobie w ta duzo kurwe naleje syropu i pyknie syrop.... =]
na serio, ja juz bym wolal dawac se w szyje.... wtedy w razie czego by mi glowe oderzneli.
ps. gdzie znajdujesz glebinowki na kostkach? mozesz mi to opisac? pzdr
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wiec napiszcie mi szybko,bo ja to przeważnie opiaty rozpuszczałem tylko..i klony haha
standartowo kapselek , zimna woda tak ???nawet nie zgrzewać troszeczke???ile wody dać powiedzmy na pół dilerskiego worka cencik starczy???zamieszać i filtracja obowiązkowo oczywiście..
zawsze jak jest biale to sie robi wiecej w pompce z 5 kresek (jakby feta dodawala wiecej zawartosci w wowdzie)...
wypuszczam to na lyzke i jeszcze raz prze filtr.
a jak zapodasz w tym samym biale i heroine to sie wczesniej hel zuzyje i bedziesz reszte nocy na skrecie.
jak nie masz skreta , albo jak masz to puknij troche helu tak zeby sie dobrze poczuc. reszte(czyli w huj duzo) zostaw na pozniej.
to sobie oddzielnie puknij gdzies setke bialego. bedziesz czul kopa itd. po paru godzinach jak ci sie znudzi to zapodasz te 'reszte' helu i bedzie dobrze.
PS: z tramalem to glupi pomysl, masz tramal w plynie?? Bo to gowno z kapsulek to sprawdzalem na sobie.... gowno daje, ten proszek(pyl) by ci tylko narobil gowna na lyzce z bialkiem...
PPPS: jak nie masz helu, to wez puknij setke albo wiecej jak chcesz , na zejscie ZJEDZ ten tramal.
przypomnialo mi sie;" biale to kokaina wiesniakow"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.