Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1680 / 270 / 0
Samuraj! O_o.
Klony są przezabawne. Ostatnio jak je jadłem to zjadłem z 8-10 i pojechałem rowerem do miasta po kodeine (do apteki nocnej) po drodze działa się masa dziwnych rzeczy. Pojechałem do baru, wjechałem do środka rowerem i poprosiłem o piwo i słomke. Później do całodobowego po wode mineralną, kruszyłem gdzieś za winklem antidole i wrzuciłem do wody, wymieszałem, odczekałem 5 minut i wypiłem roztwór nad osadem. Potem zatrzymała mnie policja i dostałem mandat. Nie wiem za co, czułem się trzeźwy. Potem pojechałem do piekarni chciałem kupić bułkę (piekarnia jest otwarta całą dobę, ale nikogo w niej nie ma, tylko piekarze za drzwiami coś robią, rotfl), ale nie było bułek. Rano jak się obudziłem byłem cały w siniakach, potargane jeansy miałem, rower był w stanie opłakanym a mandat do zapłacenia w kieszeni. Aha, mandat za jazdę bez świateł, ROTFL !

Uważać na klony bo są szalone. Raz Filippo mnie poczęstował jednym czy dwoma, jak nie miałem jeszcze wyrobionej tolerancji, i potem poszedłem na angielski. Pod koniec lekcji babka powiedziała żebym więcej w takim stanie nie przychodził. A ja się czułem trzeźwy hehe.
Największy przegryw na forum
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
drag pisze:
Samuraj! O_o.
Klony są przezabawne. Ostatnio jak je jadłem to zjadłem z 8-10 i pojechałem rowerem do miasta po kodeine (do apteki nocnej) po drodze działa się masa dziwnych rzeczy. Pojechałem do baru, wjechałem do środka rowerem i poprosiłem o piwo i słomke. Później do całodobowego po wode mineralną, kruszyłem gdzieś za winklem antidole i wrzuciłem do wody, wymieszałem, odczekałem 5 minut i wypiłem roztwór nad osadem. Potem zatrzymała mnie policja i dostałem mandat. Nie wiem za co, czułem się trzeźwy. Potem pojechałem do piekarni chciałem kupić bułkę (piekarnia jest otwarta całą dobę, ale nikogo w niej nie ma, tylko piekarze za drzwiami coś robią, rotfl), ale nie było bułek. Rano jak się obudziłem byłem cały w siniakach, potargane jeansy miałem, rower był w stanie opłakanym a mandat do zapłacenia w kieszeni. Aha, mandat za jazdę bez świateł, ROTFL !

Uważać na klony bo są szalone. Raz Filippo mnie poczęstował jednym czy dwoma, jak nie miałem jeszcze wyrobionej tolerancji, i potem poszedłem na angielski. Pod koniec lekcji babka powiedziała żebym więcej w takim stanie nie przychodził. A ja się czułem trzeźwy hehe.
Wiesz ale tak to tylko przy pierwszych razach drastycznie działaja później już nie...nawet jak ile miesięcy nie jadłem i zjadłem tyle co kiedyś Rozgnitło mi mózg na dwa dni + amnezja -tym razem był tylko lajt i rozluźnieni,chociaż czułem sie do tego jak pijany,tera klony to tylko na sen jem jak musze już,

no1-po pierwsze dlaczego jak debilowi ??
napewno za takiego cie nie uważam bo niby czemu...
gnieciesz na proch powiedzmy 5 klonów czy rolek wsypujesz do pompki nowej powiedzmy 2ml naciągasz spirytusu salicylowy 70 pr alkoholu żeby było własnie około dwa centy tej mieszanki wstrząsasz porządnie zatykasz cyp zatyczką , taką jak z igły sie robi do odpału ;-) ,oczywiście zatykasz zanim wstrząsasz (-: musisz teraz to gdzieś postawić na pionowo cypem pompki do góry najlepiej jak stoi 24 h ja na tyle zostawiam przeważnie przez ten czas syf z tablet zebrał sie na dnie a do dóry jest spry z tymi 5 klonami nakładami igłe 5 do cypka kawałeczek watki i delikatnie powoli zlewmy to np ,na kapslek przy końcu jak już mało sprytu a blisko proch to trzeba uważać ale da sie wszystko wycisnąć, teraz na tem kapselku ma około 1.5 cent sprytu salicylowego 70 pr w którym jest 10 mg klonazepamu dolej wody aby było równo 5 centów na korku roztwór bedzie nie taki stężony alk nie bedzie gryzł w żyły przlicznik masz 1 cent 2 mg klona ,jeszcze raz rzyć na kapsel kawałek watki wciągnij do strzykawki ,zatkaj zatyczka i gotowe
jak ampółki prawie,nawet lepiej po odrau odtykasz tylko i naleawsz nie trzeba sie bawić.
ale działanie samych jest nudne miksy są dobre
no1 napisz jak Ci poszło z tą ekstrakcją????
  • 27 / 2 / 0
RIVOTRIL
Nieprzeczytany post autor: Tabs »
..czy brał już ktoś i w jakich ilościach ten lek....mam tego sporo...ile brac aby... :-D nie odleciec za daleko....
...jakie igły i strzykawki do brania rolek w ampułkach.....?, ile mogę za jednym wstrzyknięciem
rolki we wlewkach 40 mg to już dla mnie za mało///
pozdro
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Tak, brał.
Zwykły klonazepam; Zapewne było na ten temat tysiącpięćsetstopięćdziesiąt topicków.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
poszlo dobze listek 30 tabsow daje fajna lute porobil mnie wszystko przedtem robilem jak trze tylko niewiedzialem ze 3ba tte d24h potrzymac wiesz cierpliwosc to ciezki kawalek chleba dla takiego narkusa ja hihih
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / / 0
Klony są pompowe jak się je wymiesza z alkoholem... :D
  • 729 / 19 / 0
z klonam jest tak wychodze z domu mam listek albo dwa wracam za 3 dni i nic nie pamietam ale jest fajnie a wole zrobic z nich gigi czy zmienic tabletki w plyn i cyk tylko to czekanie achhhh
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
warto bylo czekac ale musialem zakupic sprzent ktory nazywa sie 20ml pompa wielka w huj no bo duzo sie tego zrobilo z 60 tablet wymiotlo mnie totalnie
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
drag pisze:

Ostatnio z Filippem zaczęliśmy jazde w piątek właśnie od klonów jedlismy je wrecz na umór nikt nie liczył napewno ponad 10 -15 na łeb do tego 3 gramy trama na dwóch co chwila sobie strzelaliśmy zastrzyki i piwa walneliśmy wszystko i poszliśmy szukać hery...
to był piątek.
Ja spędziłem jeszcze dwa dni na mieście bez spania praktycznie po klubach tylko,,i to skończyło sie tragicznie dla mnie -dosłownie...
łapy mam pokłute jak nigdy w życiu poznałem spoko ludzi waliliśmy fete iv w kiblu tak bez żenady drzwi otwarte ja stoje pompka w rece i mówie do gościa mógłbyś mi rekę zacisnąć??za chwila piwa znów feta, klon, kompot,skończył sie to hera udało sie załatwić...+jeszcze pare innych złych rzeczy sie stało ale to opowiem wtajemniczonym...Masakra czuje się jak trup teraz...jeden z najbardziej hardcorowych weekendów w życiu.i tyle złych rzeczy się stało ah....
  • 140 / / 0
Raz miałam okazję spróbować clonazepamum... Wtedy nawet nie wiedziałam co to jest. Miałam spoko banię bo byłam pod wpływem alkoholu. Gdy się pytałam co mi daje koleżanka, odpowiedziała, że to clony. Na wszystko miałam wyjebane i wziełam sobie niepozorną tabletkę. Mineło nie wiem ile, 15, 20 minut... Taką złapałam dziwną faze. Pierdoliło mi się w głowie, mówiłam, że umrę. Dzwoniłam i pisałam sms-y do najbliższych mi osób z wiadomością, iż zaraz umrę. Przyjechała po mnie koleżanka i wyciągneła mnie z tamtąd... Wogóle to nie wiem co się działo. Tylko tyle pamiętam... Podobno clony są spoko. Ja jednak raz się na nich przejechałam i mi to wystarczy. W życiu tego syfu już nie wezmę do ust.
Zablokowany
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.