do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
pozdrawiam Pana Whitedead :)
20 lat minęło jak jeden dzień...
Thug changes, and love changes, and best friends become strangers...
I never sleep, cause sleep is a cousin of death
wysokowartosciowe jedzenie 5x dziennie!
a najlepiej jeszcze zapisac sie na silke trening na mase jakis sobie ulozyc i jazda jazda xD
ps 2setki metki dla poprawienia sylwetki tez nic nie zaszkodza
Ja pomogę i podzielę się moją dietą na przytycie !
Po pierwsze sztuka palenia codziennie! (czyli już potrzebne jakieś 500-600zł na palonczo)
Na śniadanie spalamy lufe czy dwie i jemy gofry z bitą śmietaną udekorowane jakimiś owocami, po obfitym śniadanku niewolno się przemęczać i trzeba odpocząć przed TV lub przed kompem dodatkowo przegryzając jakiegoś batonika.
Na obiadek no cóż : pizza,Macdonald,kurczak z ryżem (w zależności kto co lubi xd) , dodatkowo jakaś może zupka ja preferuje diabollo pomidoro z Knora xd! + na deser jakieś lody. Oczywiście przed obiadem lufa czy dwie obowiązkowo spalić !. Po takim obiadku można iść spać. Na kolacje można wszamać z jedną tabliczkę czekolady lub dwie lub jakieś dobre kanapeczki i do popijania kakao lub Danio Mleko - oczywiście przed jedzonkiem lufa czy dwie obowiązkowo !
ale osobiscie polecam oxymetholon , 5 kilo masy miesniowej w tydzien, synu :moody:
a tak naprawde to kazdy normalny czlowiek rzygalby po kilku dniach tej twojej "diety" na sam widok jedzenia. to juz lepiej wpierdalac czyste bialko i tluszcze w tabletkach i popijac to roztworem glukozy
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
mogą pomóc żeńszeń, tribullus, ahwaganda lub inne ziółka podnoszące jego poziom
Zieleń pisze: palenie przez dłuższy czas obniża poziom testosteronu ==> spadek masy
mogą pomóc żeńszeń, tribullus, ahwaganda lub inne ziółka podnoszące jego poziom
Jak minie mi miesiąc abstynencji to może znów rozpocznę ziołową terapię + jeszcze coś. Co proponujecie? Tylko żeby mi cycki nie zniknęły i nie urósł brzuch ani penisek.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata