Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Poza Oon to jakie dawki Wam tego stykają?

Czy ktos tu próbowal selegiliny i mize powiedziec jaka pomiedzy tymi 2 jest róznica w dzialaniu?

Oon, a co Ty za te pół roku chcesz osiasc w domu zamknąc sie i nie wiem na co czekac ? Przeciez nastroj bedziesz mial dobry poki te leki beda dzialac, prestaniesz brac wrócisz do stanu poprzedniego albo i gorzej bo receptory zmniejsza wrazliwosc pewnie analogicznie jak przy cpaniu tylko mniej. Poziom dopaminy i serotoniny sie gwałtownie obnizy. Te leki tylko zwalczaja objawy, nie lecza, to przeciez logiczne. Mysle ze chcac życ normalnie w miare powinenes sie nastawic na stale juz przyjmowanie tego.

Czy alko przy tym jest bardziej neurotoksyczny?

Czy mozna brac przy tym psychodeliki typu grzyby i jak dzialanie jest zmodyfikowane?
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2009 przez moloch, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 682 / 7 / 0
panowie jak to jest ze wszyscy sobie laczycie ten bupropion z SSRI i innymi lekami? nie ma przeciwskazan , te leki sie wzajemnie nie hamuja? kurcze to moze i ja do mojej klomipraminy bym to dorzucil, ile ten lek kosztuje? ja za klomipramine bule az 0 zl i 0 groszy %-D

edit. pozatym piszecie ze mocno zwieksza sie poped seksualny... wszystkim wam tak to dziala? zwieksza poped i jednoczesnie duzo szybciej sie dochodzi czy jak? mnie poped seksualny utrzymuje przy zyciu , dziala bardzo stymulujaco wiec byloby fajnie :D
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2009 przez NiezdrowyAntoś, łącznie zmieniany 1 raz.
Sun Was High (So Was I)
  • 67 / 4 / 0
generalnie jest tak zalozone ze bupropion laczy sie z innymi SSRI do uzupelnienia terapii lub gdy nie zaobserwuje sie poprawy, dlatego ze bupro dziala na dopamine i noradrenaline ,a subtelnie na serotonine wiec nie beda sie gryzly . Skoro zwiekszona inhibicja serotoniny na kogos w zupelnosci nie dziala dlaczego jeszcze by nie dodac dwoch neuroprzekaznikow ;) . A z popedem sexualnym no u mnie np. zwiekszyl sie i to zajebiscie hehe , caly czas ruchac mi sie chce ..
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
paroxetinum jak to wyzebrac od lekarza %-D ????
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 1444 / 10 / 0
Biore to 5 dzien i szczerze pierwsze dni na tym to nic przyjemnego. Czesto pojawia sie stres bez powodu lub z byle powodu. Budze sie w polowie nocy niedospany notorycznie. Ale jestem dobrej mysli. Za to zauwazam ze latwiej troche mi sie uczy itp.

Na innym forum ktos narzekal na ten lek, ze zadzialal od 1 tabs., ze czul sie caly dzien jak "w transie narkotycznym", nie mogl spac, i po 2 miesiacach po odstawieniu nie moze jeszcze dosjc do siebie. Bez watpienia ktos kto tak sie po tym czuje , nie potrzebuje tego leku ,biorąc go tylko sobie szkodzi, bo zadaniem leku jest tylko pomoc w osiagnieciu roznowagi psychicznej :)
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: akpeyw »
Próbował ktoś to kruszyć i wciągać? Na erowin;dzie są opisy , ale mało coś ich
podobno fajnie jest ^_^
Uwaga! Użytkownik akpeyw nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
ja slyszalem że ten srodek do cpania sie zupelnie nie nadaje, nawet gdyby mogl troche kopac to to jest pomieszane z czyms zeby sie uwalnialo w przedluzonym czasie, wiec szkoda zupelnie tabletek. podobnie jest z adipexem

po przegryznieniu w smaku to jest takie gorzkie i lekko piekące, moze troche przypomina amf, moze to tylko moja sugestia.

Czy na ten bupro wytwarza sie tolerka tez? jakie dawki Was zadowalaja?
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: akpeyw »
Hmmm... dziś przymierzyłem się do tego eksperymentu i zaaplikowałem do nosowo 1 tabl 150mg lol %-D
Co do stanu hmmm... jest przyjemnie tylko na początku troszkę nos piecze ale przechodzi , ogólnie jest euforia , pobudzenie , coś jak amph tylko słabiej lol , poza tym stwierdziłem iż ogólnie do nosowo szybciej działa niż doustnie.
hmmm... ogólnie poprawiany nastrój , stwierdziłem takżę ,że można tego używać jak siedzisz przed kompem i robisz coś nudnego[np napierdalasz mobki w mmo :]) lepiej się wtedy pracuje tak jakby sie wkręcasz w to i nudna przeradza się w ciekawość hmmm... minus - potem coś dziwnie rozbolała mnie głowa i ból trwał przez jakieś 15 min.
ogólnie fajna rzecz , jakby się wciągneło ze 300-450mg faza myślę że była by podobno jak po fecie.

Czy na ten bupro wytwarza sie tolerka tez? jakie dawki Was zadowalaja?
hmmm... ja swojego czasu jak brałem to 150mg/dzień i zawsze łaziłem zadowolony :] , jakoś nigdy nie odczuwałem potrzeby zwiększania eloel
Uwaga! Użytkownik akpeyw nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 4 / 0
Mm ciekawe :D jeszcze tego nie prubowalem walic w nos . Ale przegryzalem no i smak bardzo gorzko-kwasny cos na zasadzie fety ale nie jebie zadna chemia , hm no i jezor mi sparalizowalo jak po koxie , daje do myslenia ;>(amfebutamon pochodna amf w kocnu hehe) jutro sprubuje jebnac w sluzowke , moze to bedzie alternatywa na weekend i zastapi koko ,a swoja droga koluje sztuke na weekend bo balet, jak mnie wpierdoli za bardzo z butow to oddam : P kurwa zeby nic mi sie nie zjebalo we lbie po koko ale zdam relacje ;] ,ostatnio po energetyku nie spalem cala noc i sluchalem muzy .
ps. browar444 - to indywidualna sprawa ale na mnie buro zaczelo dzialac WLASCIWIE po 2 miesiacach ,wczesniej obserwowalem subtelny efekt terapeutyczny .
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez paroxetinum, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Jeśli już chcecie to radze pod język, moim zdaniem zbyt wysusza sluzowke. No ale nie przekonacie sie jak nie sprubujecie. :D

No i rzecz jasna działa, podobnie do fuki, troche tez ma z efki, tylko słabiej. Siusiak tez sie kurczy :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.