Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 580 / 4 / 0
coś na drżenie mięśni ?
  • 2518 / 28 / 0
virion pisze:
coś na drżenie mięśni ?
Najlepiej Tetrazepam, albo jakieś inne benzo, albo baclofen.
  • 10 / / 0
veniax pisze:
A co z SRNI(venlafaxyna)? 2x75mg na dzień biorę. Na początek przygody z DXM chcę zarzucić 450mg.
Wiecie coś?
Uwaga! Użytkownik veniax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 57 / 0
Działanie zbliżone do SSRI, ja bym nie próbował. Masz to przepisane na stałe?
Jeśli nie poczekaj do końca kuracji, jeśli tak, odpuść sobie, poczekaj dzień, dwa i zarzuć dexa, żaden lek przeciwdepresyjny nie będzie potrzebyn. ;]
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 10 / / 0
2gi miesiąc biorę, podwójną dawkę od 2 tygodni, ale ostatnie 2 doby nie brałam. To dziś sobie zarzucę 375mg.
Btw. na S&S wanna pełna ciepłej wody się nada? :-p
Uwaga! Użytkownik veniax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1259 / 11 / 0
veniax pisze:
veniax pisze:
A co z SRNI(venlafaxyna)? 2x75mg na dzień biorę. Na początek przygody z DXM chcę zarzucić 450mg.
Wiecie coś?
sprobuj 75mg
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Wzięłam 2dwa dni temu 105mg i nie było źle.
  • 3 / / 0
Od tygodnia nie biorę fluoksetyny (dawka była mała , bo 20 mg dziennie). Kiedy mogę się zabrać za DXM?
Uwaga! Użytkownik barabarakuda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
ja kiedyś,wychodząc z anoreksji-bulimicznej przyjmowałam Seronil,trudno mi teraz powiedzieć jakie były dawki. oczywiście znając zakaz łączenia z DXM trzymałam się jakiś czas ale któregoś dnia stwierdziłam,że a co tam - spróbuję. efektem było odstawienie i DXM i serotoniny. myślałam,że umieram. w dodatku nie mogłam nikomu o tym powiedzieć,bo niby jak i co... to był najgorszy i najbardziej niepokojący stan w moim życiu,skręt po opiatach to pikuś przy tym,bo da się wytrzymać i człowiek przynajmniej wie,że jeśli da radę to uda mu się wrócić do siebie. potem miałam przez długi czas schizę,że uszkodziłam tym mózg.
  • 144 / 3 / 0
virion pisze:
coś na drżenie mięśni ?
Relanium.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.