Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co robiłeś z DXM?/
Zarzucałem tylko rekreacyjnie.
222
69%
Brałem rekreacyjnie i w celach leczniczych.
83
26%
Stosowałem tylko w celach leczniczych.
15
5%

Liczba głosów: 320

ODPOWIEDZ
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
alkem pisze:
Jedyne alternatywne zastosowanie Acodinu jakie znajduje to gra w hokeja na stolku. Siadacie we czterech i za pomoca zapalek mozna grac tableteczka w hokeja na szklanym blacie stoliczka.... wystarczy jedna tableteczka reszte mozna zjescs . A bramki proponuje zrobic z budelek po zapalkach
Zdobywca bramki moze w nagrode zjesc krazek i gramy dalej :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 5 / / 0
Ja DXM brałam tylko rekreacyjnie, chociaż wczoraj zarzuciłam sobie 10tabsów aco podczas przeziębienia, żeby zobaczyć jak mi podziała na przeziębienie. Nie kaszlałam i czuję się lepiej, więc polecam też na przeziębienia %-D
Otaku desu
  • 3248 / 3 / 0
Używam DXM do celów leczniczych i rekreacyjnych : )
Teraz byłem chory, miałem sobie kupić paczkę w celach leczniczych, kupiłem dwie w celach leczniczo-rekreacyjnych, kaszel zniknął, polatałem, przyjemne z pożytecznym.
  • 343 / 3 / 0
deiksem na kaszel jest chÓjowy :nuts:
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 634 / 4 / 0
Raz próbowałem w celach leczniczych, tzn byłem mocno przeziębiony, gorączka ponad 37,5 stopnia, katar, kaszel i te sprawy. Zeżarłem 450mg, przeżyłem całkiem miłego tripa i na drugi dzień minęły wszystkie objawy choroby. Oprócz kaszlu %-D

True story.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
Pamiętam, że chyba chciałam dać dexowi szansę w leczeniu kaszlu. Skończyło się na tym, że za pierwszym razem kaszel przeszedł sam, a aco zupełnie w niczym mi nie pomógł. Za drugim z kolei, kupując nowe opakowanie, pieprznęłam założenie o celach leczniczych, i i tak skończyło się na grubej rekreacji.
jestem debilem
  • 143 / 1 / 0
Wczoraj pierwszy raz w zyciu zapodalem acodin w celach leczniczych bo mnie zlapal kaszel natretny i musze przyznac ze skuteczny ten lek :-D 10 tabsow przyjmowanych po 2 w czasie ok9h popijane drinami z whiskey i rumem i na koniec browar i kaszel zniknal prawie zupelnie, dobilem go dzisiaj 2tabsami tego specyfiku + browar i mj :-D no i rower tez napewno duzo w tym pomogl :-D
  • 3248 / 3 / 0
Wczoraj poszło 1350mg, kaszlu nie mam do teraz.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 12 / 0
raz sie chcialam leczyc deksem, to zżarłam wszystko na raz i nie pomoglo, ale faza byla w chooy mocna i dlga, pewniw przez to, że mialam gorączke 38.5stopnia
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 14 / / 0
ja to lubie zjesc tak pol paczki do jarania. tak zeby nie kaszlec po buchach ;]
Uwaga! Użytkownik opusdei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.