Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Breslau- 25gr/okaz
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 63 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CocaineFun »
Ale szczerze, to trudno w północnej polsce zakupić te cuda.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Bo ja wiem, na polnocy idzie kupic PC, rozne gatunki. Jedna porcja wychodzi cos okolo 30 zl. Ciezko natrafic, ale jak sie poszuka to mozna kupic i to naprawde dajace mocnego kopaaa.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Wczoraj przyjechal czarodziej z zagranicy i przywiozl porcje czarodziejskich grzybow. Cena na wybrzezu za 3.5g PC to 30pln. mocne skubance silnie siniejace, hehehe

Zdrowko
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 2518 / 28 / 0
W mojej okolicy standardem jest cena 1zł za kapelusz. Zdzierstwo, ale i tak grzyby rozchodzą się jak świeże bułeczki.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Chciałbym mieć nawet 1zł za jednego...
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GreenEgg »
30 zł za porcje (5 grzybków), cholera wie co o za odmiana ale jest duża moc. ma bardzo białe korzonki gróbe lub chude i duże lub małe kapeluszu podchodzi pod brąz.
Uwaga! Użytkownik GreenEgg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: myszka1390 »
Zrobie taki mały off-top, W którym miesiącu zaczyna się sezon na halupki??
  • 4024 / 373 / 951
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 66 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vornar »
Panowie, a czy wiecie jak sytuacja z grzybkami ma sie na gornym slasku? oczywiscie chodzi mi o ten miesiac czyli brak sezonu pozdrawiam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.