Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Omega »
Raz matka znalazla 2 opakowania jeszcze nie otwartego Aviomarinu, a wie ze nie mam choroby lokomocyjnej to się pyta po co mi to itp, powiedzialem ze na wypadek gdybym nie mógł zasnąc:P:P i sobie poszła:]
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Michal_15 »
ja kiedyś na biurku miałem 2 kreski a stara łokieć na to położyła później z ubrania trzebało lizać ale dobrze ze nie zauważyła
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
ja mialem jeszcze fajny przypal w autobusie, zjarani poszlismy na tyl, bylo tak ze jakos autobus ostro zwolnil moj plecak sie wywalil a z kieszonki na dragi paczki po akodinach, chyba po antidolach i cos tam jeszcze razem z lufa, i wszystko przeturlalo sie przez caly autobus az do kierowcy, ja siedze z tylu z rozdziabiona japa i tylko widze wszystkich wychylonych na bok i lukaja co to leci %-D
...
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
Biosone pisze:
ja mialem jeszcze fajny przypal w autobusie, zjarani poszlismy na tyl, bylo tak ze jakos autobus ostro zwolnil moj plecak sie wywalil a z kieszonki na dragi paczki po akodinach, chyba po antidolach i cos tam jeszcze razem z lufa, i wszystko przeturlalo sie przez caly autobus az do kierowcy, ja siedze z tylu z rozdziabiona japa i tylko widze wszystkich wychylonych na bok i lukaja co to leci %-D
ahahahhahahaha zajebista akcja piona dla ciebe hahahaaaaahaha
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Biosone pisze:
To się nazywa kurwa przypał %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 178 / 8 / 0
dzisiaj akcja wsklepie społem kupowalem sniadanie no i z portfela wylacial mi kartonik babka sie na mnie spojrzala "to jest LSD 8-( ?" a ja slyszac to zwinalem karton, zostawilem wszystki zakupy na ladzie i niewiele myslac spierdolilem %-D
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Rodzynka pisze:
Mój starszy kiedyś znalazł w koszu na śmieci 2 opakowania po apapie noc, ale udało mi się jakoś z tego wykręcić. Potem już nie wyrzucałam opakowań do kosza w domu... zresztą przed tym zdarzeniem też, nie wiem skąd u mnie ta chwila nieuwagi. Więcej przypałów nie pamiętam, bo te z jaraniem się nie liczą ;)
A moja starsza widziała jak wpierdalam 7 pixów tusipectu na raz (wie co to zawiera) i spytała się tylko czy mi wątroby nie szkoda... Nie mówie już o pełnej reklamówce najróżniejszych leków w szafce o której ona doskonale wie, ale się jeszcze nie zdarzyło, żeby coś na ten temat powiedziała. Ciekawe jakby zareagowała jakby jakieś pixy znalazła :rolleyes: Chociaż wolę nie wiedzieć <_<
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 178 / 8 / 0
[quote="Rodzynka"]
haha xD
Jaka panika
ja myślę, że mogłeś spokojnie skończyć te zakupy, widocznie kobita w temacie była ]

nastepny skel byl po durguiej stronie ulicy, ale itak glupio zrobielm gdyz ten skelp byl jedynym z alkoholem w poblizu, a ja tam sie pewnie juz wiecej nie pokaze %-D
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
electric_terrorist pisze:
nastepny skel byl po durguiej stronie ulicy, ale itak glupio zrobielm gdyz ten skelp byl jedynym z alkoholem w poblizu, a ja tam sie pewnie juz wiecej nie pokaze %-D
Dlaczego zawsze możesz się przebrać albo zaproponowac pani kwaszenie po godzinach %-D

• 178 / 8 / 0
e tam po odiznach od razu zapropouje kwasik na zapleczu a potem obsluge klientow w tym stanie %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.