Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy po DXM doświadczas tego paskudnego swędzenia?
Tak
295
58%
Nie
182
36%
Nie wiem?
35
7%

Liczba głosów: 512

ODPOWIEDZ
  • 127 / 1 / 0
mnie nie swedzialo nigdy na szczescie.
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 459 / 3 / 0
a mnie swędziało tylko raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Mi na szczęście zdarzyło sie tylko kilka razy, niedawno nawet strasznie mnie swędziało podczas wchodzenia, co dziwne wtedy zawsze miałem najmocniejsze banie i najbardziej mnie grzało.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Ja nigdy nie pamietam ze mnie swiedzialo, i dopiero kilka dni pozniej sobie przypominam czasami, ze costam swedzialo jak deks wchodzil. Przewaznie wlasnie podczas wejscia deksa jest najwieksza dezorientacja i sie malo pamieta, przynajmniej ja tak mam, ze o ile faze jeszcze w miare pamietam, to nie pamietam jak deks wchodzil. Kiedys musialem na drugi dzien czytac co pisalem na gg jak deks wchodzil, bo za chiny nie pamietalem...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1642 / 1032 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
Swędziało - o ile można to tak nazwać - mnie kilka razy, choć bardziej przypominało to ostre pieczenie, które przechodziło samoistnie. Przeważnie przy loadingu... Miałam wrażenie, że wystąpiło lekkie zaczerwienienie, choć nie byłam w stanie tego określić dokładnie, ze względu na "skaczący" obraz. No cóż.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Mnie swedzialo tylko podczas pierwszych podrozy z acodinem. Kiedys dowiedzialem sie, ze mleko poteguje efekt tracenia ciala, bo zawiera witamine b. Jako poczatkujacy chcialem sprobowac, wiec kupilem w aptece witamine b. Efekt gowno sie wzmocnil, ale nigdy z wit. b nie swedzialo. Robilem jeszcze kilka testow i wyszly pozytywnie. Kompleks witamin z grupy B nabyty w aptece za 4.30 powstrzymywal swedzenie.

Jak ja lubie odswiezac tematy... :-D
Feel free. Of me.
  • 175 / 2 / 0
Czy allertec(cetyryzyna) zwalczy acodinową swędziawkę? ktoś próbował? nie grożą przy tym jakieś złe reakcje organizmu?

[DXM a świąd - jogurt]
Reality always provides us with tools that are capable of eliciting inner happiness. If you don’t see them, you don’t look deep enough.
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
Mi pomaga, nie zauwazylem tez zadnych skutkow ubocznych. Biore tabse allertecu od jakichs 10 tripow, odkad mialem na tripie mega reakcje histaminowa i oprocz megaswedzenia doszlo napierdalanie serca okolo 180 uderzen na minute.

[DXM a świąd - jogurt]
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 3 / 0
Ja polecam Diphergan zapobiega uwalnianiu histaminy i jest oks...
Uwaga! Użytkownik Agonista nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Właściwie to swędzenie da się przeżyć. Wystarczy podrapać się jakiś czas a potem odprężyć. Jakośnie miałam jeszcze tak że swędzenie było bardzo uporczywe. Drapałam sie jakies 5 - 10 min i spokojnie osuwałam się w świat innej rzeczywistości czyli totalnego zagięcia czasoprzestrzeni ;).
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.