Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 6171 / 434 / 12
Zatem zaznaczyłem, że w Polsce się ich nie znajdzie, jeśli ktoś by chciał znaleźć.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 19 / / 0
Dziwne, przynajmniej na 2 polskich stronach z odczynnikami widziałem Eth-cat własnie w tej postaci.

No, to jesteś pierwszym odnotowywującym to. - surveilled
  • 4 / / 0
Działa około 4 godzin- dobrze zrozumiałem?
Reasumując- nie najgorsza(jednocześnie nie nachalna)stymulacja, lekka euforia. A jak z empatią? Pobudzeniem seksualnym?(możliwości są już opisane w tej materii- obkurcz naczyń krwionośnych zamieni nastolatka w osobę z zaawansowaną prostata pod tym względem :) ).
  • 574 / 3 / 0
@up Zależy, niektórym po stimsach nie staje, inni natomiast mogą ruchać całą noc - ciężko dojść %-D
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
4 godziny to jest przesadzone, chyba, że chodzi o ilość nie wiem 500mg - 1g.. Działa jak zwykły osiedlowy spid (może troszeczkę słabiej z racji, że to odczynnik, nie narkotyk) tylko spyrciną nie śmierdzi z wora, a jakimiś perfumami "ala" spid.

Euforia ja tam nie wiem, bo mieszałem z methiopropaminą raz to raz to i juz sie pogubilem co jakie ma, w sensie, że dobry mix na "full spid trip". Moje zalecenia: paczka methiopropaminy i 2 paczki kota, na zmianę kolejno w jedną dziurkę kreska kota w drugą methio co jakiś czas, pamietając, aby methio raz mniej od ethcat, co jakiś czas.
  • 19 / / 0
Testowałem już "polskie" kryształy więc skrobnę o nich 2 słowa.
(nie mam wagi więc nie bierzcie na serio metryki, sypałem na oko domyślając się ile to może być)

For the record: Tolerancja zerowa, ostatni raz beta ketony jadłem 4-5 krotnie około rok temu i był to mef więc do niego będe się odwoływać.

Jako iż aplikowałem w pracy ;) postanowiłem zacząć bez szaleństw.
Na początek sniff ok 40 mg - delikatna stymulacja nic więcej. Po 40 min zawiedziony dołozyłem jeszcze 80 mg.
Na wejściu zaczęło się robić ciekawie, znane uczucie lekkości, sunięcia ponad powierzchcią znane z mefa.
Ładuje się dobry nastrój, micha sama się uśmiecha (Jednak nie jest to nachalne) . Jest wyraźnie dobre samopoczucie ze szczyptą euforii. Stymulacja podobna do opisywanej już wcześniej w tym wątku, dająca kopa ale nie nachalna, idealna do papierkowej roboty.(nie ma uczucia, że musze gdzieś isć, muszę coś zrobić)
No i dochodzi do tego empatia, jest ona mocno wyczuwalna i dobrze komponuje się z polepszonym nastrojem.
Więcej nie ładowałem bo skończył się mój dzień w pracy =)
Czas działania szacuję na 3-4 godziny z czego fajnie jest do dwóch. Zwała jest bez problemowa jednak pojawia się uczucie zmęczenia (co w sumie nie dziwi)

Podsumowanie:
Jeśli szukacie zamiennika mefa, czegoś co was pozamiata i rozpierdoli srogo się rozczarujecie.
Jeśli jednak szukacie czegoś do pracy (przy takich dawkach oczy wyglądały normalnie) ew raczkujecie w tym temacie to polecam. Stymulacja nie nachalna, dobry nastrój i nie najgorsza empatia będą dla was w sam raz.

Skrobnę coś jeszcze gdy przyjmę jakąś solidniejszą dawkę.

EDIT: co mi się przypomniało to to, że faktycznie niedługo po wejściu żołądek był ściśnięty i nie było mowy o dobrowolnym posiłku. Po 4-4.5 godz jednak wszystko było ok, wpierdzieliłem kolacje z dokładką ;)
  • 6171 / 434 / 12
Etkatynon IMO trafia na tą samą półkę co efedryna - jego profil farmakokinetyczny to słaby NDRI i dość mocny NRA (bez dopaminy!). Stąd to zmęczenie fizyczne na zejściu i słabe pobudzenie umysłowe na zejściu. Ciekaw jestem, jak z serotoniną. Późno już, a mi brakuje danych, może jutro to uzupełnię.
Tagi do wyszukiwarki: etylokatynon farmakokinetyka inhibitor release agent noradrenalina norepinefryna dopamina katecholaminy
Źródło
Rothman, RB; Baumann, MH.
"Therapeutic potential of monoamine transporter substrates". Current topics in medicinal chemistry 2006, Vol.6, Is.17: 1845–59. doi:10.2174/156802606778249766
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 8 / / 0
Substancję dawaliśmy w kipę. Dawka odmierzyliśmy na oko bo warunki byłu ku temu nie sprzyjające i..... odjazd po okolo 20 minutach, kula w żołądku uniemorzliwiająca jedzenie, alko też nie smakowalo jak powinno, bylo strasznie gorzkie. Sama faza jakoś dupy nie urwała, ot porządny zastrzyk energii, ogarniało sie po nim wszystko. Ethcat spowodował tez wytrzeźwienie bo zazywaliśmy go bedąc w alkoholowym ciągu. Lekko wystrzeleni poszliśmy na koncert gdzie nie zaobserwowaliśmy jakiegos szczególnego wyczulenia na dźwięki czy efekty wizualne. Występowała leciutka euforia do całkowitego opanowania, brak problemow z wysławianiem,i zwiększona chęć na rozmowę. Jak już ktos napisał substancja podobna w działaniu do speedu. Gdy schodziło to ze mnie po prostu poszedłem spac, z czym nie miałem najmniejszego problemu. PS. Uważajcie z dawkowaniem bo kumpel czuł po tym swoją pikawę.
  • 2428 / 90 / 0
Jakoś kilka dni temu pojawił sie EthCat w formie kryształków , ma ktoś porównanie kryształ vs puder ?
Z tego co widzę po forach to podoba sie to ludziom zaczynającym przygodę z RC ewentualnie tym którzy sporadycznie zarzucają coś . Na Serotonine w jakimś stopniu musi oddziaływać i to chyba nawet w dużym bo znajomy ostatnio po zabawie z EthCat`em wrzucił 6-APB i wkurwił sie bo euforii nie doznał :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
czy e-c powinien mrozic nos i zdretwiac go? Zupelnie tak samo jak dmc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.