Inhalatory na astme to nie jest raczwej powod choc one dzialaja moze ciut stymulujace. To ze masz astme ma sie nijak do tego czy mozesz lub nie mozesz wciagac czegos nie wiem o co Ci tu biega.
Moglas lepeij poqwiedziec jak bylo bardzo zle co bralas, choc i to nie daje Ci gwarancji ze by Cie ignorowali - lekarze bardzo cpunow nie lubia ;] Ale jak jest bardzo zle to powiedzialbym ze przez przypadek zazylem meega dawe - to ich wkurwi jak huj ale jest szansa ze i przyspieszy
Jezeli lekarze przy Tobie sami niczego nie znajda to policji nie musisz sie obawiac nie musisz nawet gdyby ja wezwali ;] Dobra opcja jest powiedziec ze wzielo sie efe lubu pseudo efe bo oni nawet za pomoca narkotestu tego nie odroznia a objawy beda zblizone ;] Szczegolnie jak wszystko ma miejsce przy starych
Ogólnie po tym zdarzeniu jestem przekonana, że nigdy więcej już tego nie rusze.
Co do lekarzy to strasznie mnie potraktowali. Pierwszego dnia jeszcze nawet nie było źle. Był lekarz dość miły itd, ale na drugi dzień to po prostu masakra, beczałam całą noc. Jakaś młoda lekarka tam była. Powiedziała, że widać, że jestem bardzo obeznana w temacie, że mam iśc na terapie, że jestem ogólnie histeryczką itd powyzywała mnie ostro, a ja totalnie wyczerpana byłam jednocześnie wściekła i załamana, bo nie mialam w ogóle sił by się bronić.
No póki co od wtedy jeszcze nic nie ruszyłam, naprawde nie mam zamiaru przechodzić przez yo po raz kolejny:P
Kolezanko, nie wiem skad masz takie informacje o astmie, ale chyba powinnas zadac sobie trud i poczytac chocby na wiki ;) Nie wiem na jakiej zasadzie wciganie nosem mialo by spowodowac atak astmy jak to idzie do zatok a nie pluc, do tego astma to choroba nie pluc a oskrzeli, juz nie wspomne ze amfetaminy dzialaja przeciwastmatycznie lol ;]
To już ten poziom na którym lepiej zazywac doustnie/IV niż palic jesli jest się swierzakiem... bo przy paleniu nie waidomo ile a cofnąc czasu się nie da ;D przerabiane i bardzo nieprzyjemne doznanie. Osobiscie jestem nadwrazliwy na stym. i dafki rzędu erowidowych minimalnych są już naprawde bardzo fajnie odczuwalne per os... do ryjka ;D czyli 5-15mg tak więc... sypanie sobie tego z wora..... browar ma racje bezodiazepina przestała działac i powróciłaś do hujowego stanu ;D a metha dobre 24h potrzyma przy przecpaniu. Oczywiscie przyjemne działanie to 3-4h reszta to hujowa fizyczna stymulacja i "doprawianie" tego nie usuwa.
Micklen pisze: To już ten poziom na którym lepiej zazywac doustnie/IV niż palic jesli jest się swierzakiem...
Na pierwszy raz najlepiej b.mało wziąć, z 10-20mg i najlepiej sniff imho - można poczuć już fajne działanie - a nie ma agresywnych wjazdów.
bigboy8830 pisze: Palić albo wymieszać z glukozą w pompę i w kanał jeśli czyste. Jeśli brudne (żółte) unikać jak ognia.
A brudnych(fuj! fuj!) meth faktycznie nie brać, faza gorsza i zjazd koszmar.
To już ten poziom na którym lepiej zazywac doustnie/IV niż palic jesli jest się swierzakiem...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.