Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
o cenna wiadomość wyłudze tramal twierdząc,że wyjdzie taniej :cheesy: jakbyś jeszcze napisał ile kosztuje tramal/poltram w kapsułkach50mg.nie na P(silniejszych pewnie mi nie da-syropku pewnie też nie).próbowałem wyszarpać trampka w kilkunastu aptekach bez ecepty chodząc z paczka,na babcie,nawet kolano owinąłem bandażem %-D i lipa-ponoć jakaś straszna nagonka jest na tramal.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Tramal kapuslki na X (placisz 50%) ~6,90zl za 20x50mg. Tramal krople 10ml na X ~7,50zl.
  • 1384 / 14 / 0
no to wyrwe tramal zamiast zaldiaru cisnąc na koszty.Dzięki
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
bandzior83r pisze:
mam nadzieje ze rzygał nie bede a ten zoldiar przefiltruje jak antka(zawsze wychodzi mi r-r klarowny przezroczysty jak woda ;] )
z zaldiaru nie wyjdzie ci klarowny jak woda ni chuja. Będzie taki kremowy dlatego, że otoczka puszcza kolor
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1384 / 14 / 0
tak wiem że nie wyjdzie przezroczysty w tym pośćie miałem na mysli ,że wychodzi klarowny z antka. z zaldiaru zawsze wychodzi mętno-biały ktoś pisał na HR,ze to przez skrobie ziemniaczaną
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
skąd wy bierzecie te tabletki ? przecież to dopiero musi być trucizna na moje sczeszcie nigdy nie miałem z tym do czynienia i nie mam zamiaru mieć,wyciągać tramal z tabletek ,jak czystych dostępnych jest bardzo duża ilość.
  • 1154 / 36 / 0
Zaldiar moze byc dla osob, ktore okazyjnie mieszaja trama z koda np. Wypijaja wtedy roztwor z Zaldiaru (~350mg po odjeciu strat) i powiedzmy kode z 2-3 paczek antka. Dla innych tramadolowcow Zaldiar sie nie nadaje. Poza tym cena za 10 tabl. (37,5mg tramadolu na tabletke plus parasyf) ponad 10zl.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
jesli ktos wdupia tramal od swieta tak jak ja raz na miesiac albo rzadziej to jest to dobra opcja ;)
jakbym miał czysty tramadol to pewnie juz dawno bym poplynąl. Wiem bo jak lekarz mi przepisywał kapsułki to długo nie leżały w szafce %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1384 / 14 / 0
zaldiar przepisuje mi neurolog-zamylałem ,że mam uczulenie na ketonal a inne leki nie pomagają(żeby dała tramal) no i przepisała zaldiar(częściowo się udało). Teraz jak do niej uderze to poproszę żeby m tramal przepisała bo jest sporo tanszy(myślę, że się uda-pretekst dobry). ogólnie staram sie zachoweać umiar z opiatami aby nie wjebac sie fizycznie wiec 350-450mg.tramadolu+koda300-600mg w zupełności narazie mi wystarcza.Robie dokładnie jak pisze gargamel z tą róznicą ze wyekstrachowany zaldiar zagryzam thiocodinem(w końcu zaldiar i antek zawiera parasyf :-/ )A jak trzaskam kode bez tramadolu uzywam antidolu.Zaldiar spoko da się go ćpać puki nie ma sie większej tolerki-tylko że drogi jebany za 30tabletek płace prawie30zł(chyba29,39 czy tak jakoś)a to stwarza pretekst do naklonienia lekarza na wypisanie Tramalu(20tabsów za ok7zł)
Okłamie Panią doktor,że mi farmaceutka tak doradziła(a tak naprawde to zrobił to gargamel ;-) )
Ps.opio wale raz na tydzień-(sporadycznie 2razy/tydz.)narazie się udaje więc te dawki dobrze mnie robią-i oby tak pozostało
Ostatnio zmieniony 16 października 2009 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1154 / 36 / 0
Bandzior, jesli jeszcze konkretne dawkowanie masz wypisane przez pania neurolog to powiedz, ze od paracetamolu brzuch cie juz boli i wielu farmaceutow kiedy wykupywales recepte radzilo ci, zeby brac czysty tramadol, a jak sam nie dziala wystarczajaco silnie przeciwbolowo to oddzielnie kupic paracetamol (w dawce np.250mg lub syrop, powiedz, ze tak ci w aptece doradzili) i dolozyc do tramadolu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.