Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
bandzior83r pisze: mam nadzieje ze rzygał nie bede a ten zoldiar przefiltruje jak antka(zawsze wychodzi mi r-r klarowny przezroczysty jak woda ;] )
Od jutra rzucam.
jakbym miał czysty tramadol to pewnie juz dawno bym poplynąl. Wiem bo jak lekarz mi przepisywał kapsułki to długo nie leżały w szafce
Od jutra rzucam.
Okłamie Panią doktor,że mi farmaceutka tak doradziła(a tak naprawde to zrobił to gargamel ;-) )
Ps.opio wale raz na tydzień-(sporadycznie 2razy/tydz.)narazie się udaje więc te dawki dobrze mnie robią-i oby tak pozostało
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.