ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
W zależności od zjedzonych dropsów ilości, na swój ćpuński gust powinieneś dobrać ilość okdeiny. Rzeczywiście może się tak zdarzyć, że 150 będzie niewystarczająco. Wtedy 225 lub nawet 300mg żeby nie zostawały pozostałości. Taka ilość na dość długo źrenice zmniejszy. Tylko ten paskudny smak thiocodinu bleee
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
x lat temu - jak wracałem z baletów i spotykałem kogoś z rodziców np. w drzwiach - to robiłem :
"zieeeeeeeeewwwww ale mi sie chcę spać" jednocześnie lekko przymykając oczy.
U mnie bardzo dobrze działało też danie oczom odpocząć - choćby chwilę - 30min w pociągu czy aucie z zamkniętymi oczami - pare h. leżenia i wiercenia się w łóżku ( byleby z zamkniętymi oczami ). Po takim odpoczynku oczy przynajmniej na trochę wracały do normy.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Glebaa ma racje, najlepsze to poprostu odpoczynek. Godzinka prowizorycznego snu i oczy wracały mi do normy, choć nie robiłem to po to by mi zmalały bo mógłbym cały czas z takimi wielkimi chodzić :D
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2010 przez Mayday, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.