Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / 3 / 0
Jak myślicie opłaca się kupować 60 tabl. MST Continus 0,1 za 250 zł? Jak dla mnie to trochę drogo...
Uwaga! Użytkownik Drugstore cowboy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
OPŁACA SIĘ

Edit: czy przypadkiem załatwiasz sprawę przez net, a zamieszany w to adres mailowy zaczyna się na n?
Ostatnio zmieniony 10 września 2008 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja kupujje sevredol po ok 2,30 za tabltke ok cena ?
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Oczywiście, że się opłaca. Ale i tak najlepsze tabletki, oczywiście wg. mnie to MST C. Może dlatego, że ten zapaszek przy ich rozpuszczaniu dobrze mi się kojarzy? <rzygi>
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
mialem mst continus ale lepiej rozpuszcza sie S
mam do S sentment lubie je w szczegolnosci zacetlowane
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
no1 pisze:
ja kupujje sevredol po ok 2,30 za tabltke ok cena ?
Ale 10mg czy 20mg? Ja kupowałem liścia 20mg za 25zł.
Teraz jak bym miał źródło to bym dał te 25zł za liścia 10mg, tylko żeby mieć znów dostęp.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
20 ale zrodlo wyscha typowi zostala tylko bupro i fentanyl a szkoda bo mnie wjebal w system a tu koniec trzba bedzie sie zapisac na wolontariat do hospiscjum
  • 15 / / 0
ja mialem doltard.
dawka 100mg.- starty wosk z tabletek, rozkruszone, zmieszane z ciepla woda na lyzeczce, wypite.
Uwaga! Użytkownik RaulDakeMk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
do 'zmieszane z ciepla woda na lyzeczce' wszystko było ok ;-)
  • 15 / / 0
dlaczegoz to ?
Uwaga! Użytkownik RaulDakeMk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.