Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Opia »
No tak, wiem. Ale nie da się bez wkłuwania ocenić czy to żyła czy tętnica?
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Witam.
Planuje niedlugo iniekcje przy najblizszym kontakcie z koksem i chcialbym sie zapytac jak sie upewnic, ze igla siedzi w zyle, lub nie przebiles jej na wylot? Czy jesli przebilem ja na wylot to tez w tloczku bedzie krew jak zaciagne? Co wtedy sie dzieje z towarem? Jakies powiklania?
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Wszystkie baty jakie widzicie na łapach to żyły, tętnice są głęboko schowane.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Szum »
Wbijam się w bata zaciągam a tam do pompki razem z krwią wpływa powoli i z gracja żółte gęste gówno... wyglądało jak ropa sam nie wiem co myśleć ... fakt ze od kilku dni napierdala mnie ręka hmmm ktoś ma jakiś pomysł ?

ciekawe

Kot+Morfina pizda strasznie intrygująca.
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Proponuję zmianę tematu na infekcje wątek ogólny lol
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 37 / / 0
Ponad tydzień w szpitalu! nacięcie lewej łapy i około o,7 ropy zaciagniętej jak wody z kolana :cool: antybiotyki dożylnie i leki przeciwbólowe ! Łapa jak balon(przed) a teraz znaczny spadek mięśni. 6 szwów i zakaz przyjmowania narkotyków ulicznych :kotz: darmowe testy na HIV HBV HCV z cudownym wynikiem 3-0 dla mnie! :gun:

Morfina + kotek (robione w domciu)

Pozdro
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zaklin »
No to nieżle zaszalałeś .Powiem tak sprawdzone-jak np.poda sie poza żyłę jakiś tam narkotyk i nie wchłonie się sam a wręcz przeciwnie zacznie nas to boleć,opuchnie,zaczerwienieje a nawet może zacząć zbierać sie ropa to domowym sposobem można jak najszybciej przyjąć podwójną dawke antybiotyku jak ma się w domku a jak nie to bardzo dobry w aptece bez recepty w aerozolu jest LIPO HEP do rozpylania na skóre zawiera 2400j.m heparyny to jest bardzo dużo w odróżnieniu od zwykłych maści które mało pomagaja ale LIpo Hep też nie jest tani buteleczka 25g kosztuje 35 zł ale naprawde warto sprawdzone-polecam ,wtedy unikniemy okropnych bolących ropniaków z którymi tylko lekrz ze skalpelem jest w stanie sobie poradzić.
A teraz może ktoś z was umie mi odpowiedzieć na pytanie jak samemu można otworzyć,podać w żyłę udową w pachwine?
  • 1 / / 0
Szalom.
Co jest lepsze (zdrowsze) do ćwiczenia zastrzyków: woda do iniekcji czy sól fizjologiczna?
Uwaga! Użytkownik Doktorek Lubicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Co za różnica, i tak skończysz na kranówie z kerfura.
  • 1 / 1 / 0
próbował ktoś ładować w worek mosznowy? podobno są tam 2 widoczne baty, w łapach to moge conajwyżej piane bić, w stopy nie daje rady, za duzy ból...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.