Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
Ja w ciągu swojej 4 letniej kariery feciarza natknelam sie na przerozne rodzaje kolory i zapachy prochu.
gdzies z 3 lata temu byla taka bardzo mocno smierdzaca acetonem , biala , kopala srednio.
Mokra , różowawa z dość duzymi ziarenkami , straszny katar byl po niej ale kopala zajebiscie;D
feta z dodatkiem takiego mietowego dopalacza, nie pamietam nazwy ale czuc bylo ze jest zmieszana , bania trwala taka mocna z 15 min i czuc bylo miete potem schodzila i zostawala bania na fecie , dziwne uczucie ale nie bylo po niej zjeby wiec mozna bylo ciagnac melanz nawet z tydzien bez snu bo zajebiscie wkrecala.
Taka co prawie w ogole nie kopala i schodzila słodko.
Zółto - brązowa i śmierdziała OKROPNIE nie jestem w stanie okreslic czym , taka niesamowita chemia .
Biała i smierdzaca jak ta żółta , walilam z niej bombki bo nie moglam scierpiec zapachu ale kopala tak ze nie dalo sie ogarnac bani , ja po jednej bombce mialam banie 10 godzin i 10 godzin nawijki bez wstawania.
a najlepsza byla taka co śmierdziała wegeta albo ZUPĄ :scared: hehe
Teraz wale taka w mega twardej grudzie , smierdzi nafta ale kopie zajebiscie , nie za bardzo , nie za malo akurat zeby zajebac na dobry poczatek dnia.
Faktycznie tak jest, nie należy bać się zmian, które powodują ran wyleczenie
  • 199 / 8 / 0
eths ta "wegetowo-zupna" to jaki miała kolor/konsystencję? -może mówi ci coś zapach jak ja bym to określił hmm -majonezowo/octowo/jajcowy? ,trudno mi go jakoś inaczej opisać ,zapach intensywny ,kolor jasny w sumie taki jak majonez , to coś było święte jeśli chodzi o działanie ,takie totalnie empatogenne z lekkim spidem i mega samopoczuciem.
  • 10 / 2 / 0
Zupa wywalała z butów i myślę , że to ta sama , którą masz na myśli. A kolor miała biały i konsystencję proszku z małymi grudkami ewentualnie - jednym słowem wyglądała jak typowy speed.
Faktycznie tak jest, nie należy bać się zmian, które powodują ran wyleczenie
  • 1 / / 0
Ahhh więęć: Drodzy narko bracia i siostry powiem tak : żółta 10 biała 9 różowa 6 to są punkty w rankingu od 1 do 10 Oceniam tak GDYŻ : Taka jest prawda i największy lajcik to Yellow no chociaz nieraz biała kleista tez mniam mniam . :D
  • 40 / / 0
Ja wczoraj dostałem dwójkę właśnie w postaci białej lepkiej plasteliny. Chwila zabawy z zapalniczką oraz sreberkiem i otrzymałem suchy proszek. Choć z amfetaminą mam bardzo małe doświadczenie (na szczęście) muszę powiedzieć, że jeszcze żadna mnie tak nie klepała. Fakt, wyżera nos jak kret do rur, powodując nawet krwawienie, wysusza śluzówkę na amen, ale wywala z buciorów. Najpierw próbowałem meth, dopiero później fety i miałem wrażenie, że nie ma szans, by ta druga porządnie działała, a jednak. Ciekawi mnie jedynie co powoduje, że ten sort tak kurewsko wyżera śluzówkę. Domyślacie się może? Pozostałości wykorzystanych przy syntezie żrących odczynników? To by wyjaśniało tak silne działanie. Wyżarta krwawiąca śluzówka = większa biodostępność i szybsze wejście do krwioobiegu.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez Jooseph1, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3854 / 316 / 0
Ktoś kiedyś na tym forum rzekł, że może to być od źle odparowanego kwasu solnego. Jestem chemicznym laikiem, także niepotwierdzone info, póki co.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Rozumiem, że w zależności od postaci amfetaminy możemy natrafić na innego rodzaju kwas. Mam rację? Możemy spodziewać się kwasu solnego w przypadku chlorowodorku amfetaminy lub siarkowego w przypadku siarczanu amfetaminy? A może to pozostałości wodorotlenku sodu, który także jest używany w syntezach i oczyszczaniu produktu?
  • 199 / 8 / 0
wodorotlenek sodu to najlepsze co możecie dostać prócz głównego produktu; ..dla waszego dobra polecam po zabawach popić z kilka dni po 1-2łyżeczki
  • 147 / / 0
Witam :) Wstawiam poniewaz spotkalem sie z tym pierwszy raz.. W 1 worku same brylki, mniejsze i wieksze - biale, brazowe i rozowe!
Rozne sorty? Dodam ze 0.5 potrafi dobrze zrobic 3 doswiadczonych :3

[ external image ]
usunięto - surv
  • 410 / 8 / 0
to zdjęcie wyżej to chłam jest, a nie amf. najprawdopodobniej 4-FA (przynajmniej dla mnie to idealnie do 4-FA pasowało)...
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.