Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
A skąd wiesz, że było pryskane, bo co? Bo inaczej smakowało? Bo mocniej klepało?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 119 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kret82 »
Pisałem przecież że nie próbowałem, ale to nie jest plotka czy pisanie dla zabicia czasu. Rozmawiałem z gośćmi którzy pryskali muchozolem zielone a później je palili, opowiadali mi swoje super przeżycia i stąd wiem jak to wygląda. O smak nie pytałem ale wydaje mi się że poczułbyś różnicę, a to że mocniej klepało to fakt (ale też pisałem wcześniej) - ryje na tyle że nie umiesz ustać na nogach przez parę godzin.
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Czyli jak dobra indica. Jacyś goście może sami dla siebie pryskali bo byli zjebami. W handlu coś takiego nie funkcjonuje. Po pierwsze muchozol albo by nie robił albo by robił tak, że kończyło by się to w szpitalu.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 193 / 8 / 0
Skoro kurwa oboje z kretem82 mówimy o tym samym a sie nie znamy to coś w tym jest nie?
To że ty o czymś nie słyszałeś to nie znaczy że jest to nie możliwe.
U mnie palili typy, dostali szajby ale żaden do szpitala nie trafił.
Błędne koło.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Skoro kurwa oboje z kretem82 mówimy o tym samym a sie nie znamy to coś w tym jest nie?
cos w tym musi byc
To że ty o czymś nie słyszałeś to nie znaczy że jest to nie możliwe.
znam debili ktorzy rozpuchem podlewali gande i im padała bo mysleli ze lepiej bedzie kopala.. %-D
U mnie palili typy, dostali szajby ale żaden do szpitala nie trafił.
jak istnieją na tej ziemi wyjeby ktorzy potrafia zjesc 5 xtc, 5 saszet benzydaminy, lub przypudrowac 5g na 3 osoby dobrej polfy to wiaodmo ze do szpitala nie trafia. czemu tylko ja mam taki slaby organizm ?:D w sumie to dobrze ze mam niska tolerke %-D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 119 / / 0
o muchozolku to słyszałem tylko raz i tylko od jednego gościa, możliwe że jak przeszła mu korba to trafił do szpitala, bladego pojęcia nie mam bo też i chwalił się samym jaraniem... absolutnie tu nie chodzi o dilera który to pryska, bardziej o to kto się na taki zjebany pomysł odważy. Zresztą co tu dużo ukrywać, takie akcje mają miejsce wśród naprawdę wybitnych zjebów, to jest coś w stylu "zjesz 2 ecstasy? No bo jak tak to ja zjem 3", "wypijesz pół litra duszkiem? No to masz, pijemy na 3", "spryskamy czymś ziółko i spalimy? No dobra, ale to tym razem spryskajmy to naprawdę jakimś niezłym gównem, o, mam muchozol... spryskane, jak weźmiesz macha to ja wezmę 2... a może pierdolniemy se wiaderko?" - sam byłem w takich grupkach kiedyś więc mogę tylko przypuszczać na jakie pomysły się wpada w wieku np. 22 lat... za moich czasów (huhu, w wieku chyba 10 lat) to były skoki przez dach albo na drzewo, salta, skoki i te sprawy z różnych rzeczy na różne, no ale logicznie myśląc to z takiego skaczącego i zjebanego dzieciaka kiedyś zrobi się facet i pomysły będą zdecydowanie bardziej zjebane/odważniejsze/ryzykowniejsze. Kurwik, chcesz znać moje zdanie? Muchozol, choć pewnie ciężko w to uwierzyć - to pikuś, za jakiś czas to w moich okolicach (i na pewno nie tylko w moich) będzie to już tylko dla początkujących szczyli... sam się zastanawiam na cóż wpadnie teraz taka 5-10 osobowa banda 25 letnich pojebów

[quote="newbe"]
jak istnieją na tej ziemi wyjeby ktorzy potrafia zjesc 5 XTC, 5 saszet benzydaminy, lub przypudrowac 5g na 3 osoby dobrej polfy to wiaodmo ze do szpitala nie trafia. czemu tylko ja mam taki slaby organizm ?]
5 XTC to lipa, osobiście znam gościa który wpierdolił nie raz i nie dwa 10... ciężko nazwać taki organizm, ale też i nie wpierdala się od strzału 10, zaczyna się przecież zawsze od jednej i stopniowo zwiększa dawki.
Maks paranoja ale kurwa jaka rzeczywista...
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Oj, że są debile, które takie akcje odwalają to oczywiste. Już to powiedziałem w swoim poprzednim poście. Chodzi mi o to, że czegoś takiego nie robią dilerzy, bo jedna taka akcja i koniec z klientami.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 134 / 1 / 0
5 xtc to lipa, osobiście znam gościa który wpierdolił nie raz i nie dwa 10...

Hehe, kiedyś w Ostrowie Wlkp. była taka dyska Protector na Lotniczej (ech... pewnie i tak większość ją zna i zapewne jeszcze ona funkcjonuje gdzieś tam). Więc w czasach mojego liceum, czyli 6 lat temu, to dopiero startowało i zdarzylo mi się tam pojechać kilka razy. Było to wtedy bardzo "trendy" i jak chcialem gdzieś wyjść z kumplami z klasy, to właściwie była to jedyna opcja, bo oni wszyscy tam chodzili. Ale do sedna... były to czasy, gdzie pixy chodzily po 30 zeta, a wzięcie połówki gwarantowało dobrą zabawę (ach... tęskno mi...). No więc wtedy pamiętam takie dwie laski, które ścigały się na parkiecie, która zapoda więcej pixów - rekordem do którego dochodziły było 8 tabsów na wieczór.
Nie wiem co teraz się z nimi dzieje, ale wtedy wyglądało to nieziemsko - laski mialy tak wykręcone pyszczki, że czasem bylo to aż przerażające.
  • 119 / / 0
Towarzysz X pisze:
laski mialy tak wykręcone pyszczki, że czasem bylo to aż przerażające.
... pyszczki jak pyszczki ale oczy to ja pierdole, się wystraszyć idzie
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
kret pisze:
niby jeden buch i ludzie godzinami nie byli w stanie utrzymać równowagi...
to się troche wysil i powiedz mi która substancja z tego "muhozola" tak działa? W dodatku nie wyparuje w temperaturze pokojowej ani nie ulegnie rozkładowi po XX godzinach na powietrzu atmosferycznym.?
kret pisze:
z ust mi wyjąłeś, to owadobójcze gówno o którym mówiłem to był właśnie muchozol,
ło kurwa, bez kitu tutaj to myślałem że pizgne na glebe...
Z ust mi to wyjołeś... A może ten muhozol to jest firmy muhozol i nazywa się muhozol?
o ja jebie co ty pierdolisz? co to jest w ogole muhozo bo mowisz jakby to byl jakis specjalny preparat konkretnej firmy?
kret pisze:
Pisałem przecież że nie próbowałem, ale to nie jest plotka czy pisanie dla zabicia czasu. Rozmawiałem z gośćmi którzy pryskali muchozolem zielone a później je palili, opowiadali mi swoje super przeżycia i stąd wiem jak to wygląda.
czyli to moze byc plotka tymbardziej że wiesz to tylko z jednego źródła.
Może tamci goście widzą przed sobą wszystkowiedzącego kreta i sobie pomysleli ze Tobie wcisną i że będą mieli z Ciebie zlewe jak będziesz palił takie gówno.

Ja od wielu ludzi słyszalem że pryskaniu zielska jakimis srodkami chemicznymi, jednak nikt z nich tego nie palił (wszyscy tylko słyszeli) nikt z nich nie wiedział dlaczego to działa, no i nikt nie mógł wskazać który dil takie zielsko ma. Tak samo jak od wielu ludzi słyszałem że Wilki są w lasach w WLKP ale nikt ich prawie nie widział...
kret pisze:
cos w tym musi byc
bo coś w tym jest przez takich gości jak ty. Wszyscy pierdolą o chemicznym zielsku ale nikt nie potrafi konkretów powiedzieć. Dlamnie to jest żenujące. Więc powtarzam wskaż mi substancje która nie jest lotna w temperaturze pokojowej przy ciśnieniu atmosferycznym, a działa odurzająco (zaburzenia ośrodka równowagi przynajmniej) to możemy gadać dalej na ten temat.
Jeśli nadal chcesz mówić swoje teksty że "twoje ziomki palily trawe z muhozolem" itd to lepiej nidz na ławke i poopowiadaj to swoim młodszym kolegą...

Może też Ci pojadą że pierdolisz jak potłuczony.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.