Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 11 / 0
Benzo zawsze najlepiej zarzucać po załadowaniu opiatów... każde benzo, po każdych opiatach...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 199 / 2 / 0
Całkiem fajne benzo, milutke , subtelne ;) . Odziwo porobilo mnie 20mg moze dlatego ze na poltrwaniu clonow a zjadlem ich od przedwczoraj z 14mg :-D .. Ale clony w odstawke jak kiedys lubialem to teraz nie ciepię nie wiem co ze sobą zrobić , pierdolca mam ludzie mówią , że strasznie przymulony jestem . A ta oxa mi moje ulubione benzo czyli bromozepam przypomina i duze dawki relek . Szkoda , że piszecie , że tak krótko działa . Moze u mnie bedzie odwrotnie :D

Scalam

Zmieniam zdanie najsłabsze benzo jakie jadlem oile to 20mg cos mi dalo na 15min to pozniej dorzucone 120mg nic mnie nie ruszylo . Nie warto !

Nie piszemy posta pod postem. - Non
  • 438 / 6 / 0
Ślimacza benzodiazepina . Plusz-lova benzodiazepina , Jestem bromo-zaurem także

Oxazepamu jem dużo i nie sugerować się tym - na raz to pół paczki 0.01 , - 100mg i wtedy gra maszyna .

OXOX ! ^^
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 5299 / 104 / 0
Pamiętam, kiedyś wpadło mi trochę oxa, ale nie pamiętam nic z jego jedzenia. Może nawet nie zjadłem a se odhaczyłem w cv? Przeleciałem ten wątek i jakoś swoich relacji nei widziałem... Nie wiem, tym razem podejdę do tego tematu profesjonalnie i jak opierdolę to opiszę działanie, a oxa wpadnie jutro bo se o to zadbam. Co prawda w ręku jeszcze nei mam, ale wiem ile zjem, będzie to co najmniej 50 mg ;] Najwyżej poskłada na kilka h i coś odpierdolę po drodze. Oby nie %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1 / / 0
Dzisiaj spróbowałem owego specyfiku produkcji GSK.

Na początek poszło 100mg (przy średniej tolerce), po jakichś 30 minutach działanie na granicy placebo. Postanowiłem dorzucić kolejne 100mg i wtedy podziałało, na dość krótko, jakieś 3 godziny przyjemny chillout i leciutkie przymulenie.
Ogólnie benzo subtelne i przyjemne, jednak całkowicie nieopłacalne. Cała paka na jeden raz, za tą cenę to mam Clonów na miesiąc :) Gdyby produkowano tabsy po 100mg zamiast 10mg było by ok. A tak niestety, mimo że działanie przyjemne ze względów ekonomicznych odpada. To najprawdopodobniej mój pierwszy i ostatni raz z Oxem.
  • 266 / 19 / 0
Zapoznawszy się niedawno z tym specyfikiem, dorzucane aż do 140 mg w przeciągu 8h, po takiej dawce intensywność efektów porównywalna do... jakichś 2-3 mg alprazolamu, przy czym oxazepam ma węższy zakres działania.. co nie zmienia faktu, że przyjemna substancja.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 950 / 42 / 0
przyjemna bardzo, dobra do rozpoczęcia przygody z benzo, jak dla mnie w dawkach rzędu 100mg, poniżej nie czuję, bo swojej przygody niestety od oxa nie zacząłem
  • 7 / / 0
Jaką dawkę polecacie dla osoby która nigdy nie miała do czynienia z benzo? Czy oxa nadaje się do mieszania z opiatami?
  • 546 / 13 / 0
ile zapodac po odstawieniu alko na kaca? 15mg Relanium mi nic nie dawalo-warto wogole to brac?
  • 950 / 42 / 0
Nie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.