Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Zależy, jak dobrze/źle żyjesz z dilcem, ale ja bym się zapytała wprost co tam jest, bo coś jest ewidentnie nie tak. Ja do mojego prosto z mostu: "Z jakiej dzielnicy?", "Ostatnio było mniej, a teoretycznie to samo miało być", "Z czym to?", etc. Nie mówię, że jest ze mną w 100% szczery, bo w to po prostu nie wierzę, ale to, co mówi, gdy widzi, że coś mi nie pasuje, ma sens, wydaje się być prawdą. No i przede wszystkim gość zachowuje się zajebiście lojalnie. Kiedyś jak posłańca wysłał i chuj zniknął, to uwierzył mi na słowo, dał jeszcze raz to samo z zastrzeżeniem, że ewentualnie będę musiała oddać, a z tamtym się policzył po swojemu.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
05 września 2019czajnikof pisze: To prawda z tym mieszaniem browna z fentem? To możliwe w ogóle, żeby się dało palić?
Pojawił się w okolicy dziwny sort, puszek beżowy, z kwaśnym posmakiem. Kopie ładnie, bardzo dobrze się osadza na lufce. Dają go bardzo dużo w porównaniu z innymi sortami. Najgorszy ten posmak, coś jakby nafta. I bardzo szybko się spala, zostaje węgiel.
05 września 2019Hexe pisze: @ czajnikof, jeśli to jest mieszane z (jakimś) fentem... JEŚLI jest, to pewnie, że sobie tolerkę rozjebiesz w sekundę. Jakby to była czysta (na ile czysta jest uliczna
Więc tak jak pisałaś - podstawa to upewnić się szczerze, co tam jest oprócz hery w temacie.
Albo rzetelna informacja, albo żadnej kasy za towar, pamiętajcie wszyscy.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.