Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
Duże kreski czyli ile ? 150 ? 200 ? 600 ? :D xD

Ważne też : CO , ILE, i JAK często dana osoba bierze.

Ja biorę tylko i wyłącznie 3mmc i to w odstepach 1,5 tygodnia.
Jak dostaje w miare dobry sort to starcząją mi kreski 80mg - nawet po jednej nocce nie musze zwiększać jakos bardzo dawek.

Oczywiście nie jest to jakas super faza przy tej dawce ale wystarcza aby było bardzo miło. Tyle w temacie.
  • 373 / 14 / 0
Brane dzień po dniu ze snem po 8h. W drugi dzień działa o wiele słabiej, a już na 3 dzień brak euforii i całej magii jedynie delikatna stymulacja i empatia.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 36 / 0
Sposoby na zniwelowanie czerwonej twarzy po imprezie znacie???

pozdro
  • 319 / 8 / 0
Makijaż albo nie ćpaj.

Pozdro.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 9 / / 0
było jednak 5 dni luzu od mm3 3-mmc, wczoraj wieczorem poszło trochę na próbę... I o 5 rano ostatnia kreseczka, teraz siedzę i piję kawę, mam się dobrze, działało super, mam już swój schemat na to cudo, czasem przesypię na sniffa ale głównie ze 300-350mg oral po 30 minutach 100 sniffa i tak co godzinkę, półtora sniff/dziąsło (50% sniffa) i tak z 4-5 razy, potem do łóżka grzecznie i odpoczywać, albo powitać ładnie dzień skoro świt, nie ciągnie mnie na dłuższe branie wcale, tym bardziej, że łykam to tylko z moją lubą do zabawy, a poza tym nie mam innego powodu do brania tego :)

Poprawiono nazwę substancji, Fuko
  • 361 / 12 / 0
Czy występuje tolerancja krzyżowa między 3-MMC i etylofenidatem? W sumie to czytałem gdzieś, że tolerkę na etylo da się zbijać amfetaminami, a 3-MMC działa trochę jak amfa (releaser monoamin).

Co myślicie?
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Tolerancja krzyżowa między 3-MMC, a etylofenidatem... Puknij się w łeb :nuts:
SESH
  • 1854 / 216 / 37
Co zastąpi trójkę po banie?
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 1342 / 48 / 0
Jodofedron - będzie to ostateczne rozwiązanie kwestii narkomańskiej, wszyscy skończymy z parkinsonem po kilku miesiącach %-D

A tak na poważnie: może być bida, klefedrony mnie nie przekonują i wszystko zmierza w jakąś chujową i nieprzewidywalną stronę.
SESH
  • 698 / 172 / 0
Strangled Cat pisze:
Tolerancja krzyżowa między 3-mmc, a etylofenidatem... Puknij się w łeb :nuts:
Nie do końca bym się tu pukał w łeb - jakiś rodzaj tolerancji występuje, ale w drugą stronę - po wieczorku z trójką etylofenidat używany "do pracy" czyli w dawkach 10-20 mg działa o wiele słabiej i utrzymuje się to przez kilka dni.

A co do "krajobrazu po delegalizacji" - o ile inne grupy banowanych odczynników mają przeważnie jakieś w miarę sensowne alternatywy, to tutaj pozostanie niezałatana dziura - można powiedzieć, że na chwilę obecną nie ma żadnej alternatywy dla 3-mmc, nawet nie widać na horyzoncie żadnej obiecującej nowości z labów eksperymentalnych :scared:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.