------------------
LOBO87 pisze:^U mnie by to nie przeszło. Bo ta czarna godzina byłaby już następnego dnia po skitraniu. Dobra dtx poszedł się jebać, idę po wora
Scalono. taurinnn
Jeśli mam żelazny zapas (z 5 g), to mogę zająć myśli czymś innym i zrobić przerwę min. 2 dniową - więcej nie próbowałem od dawna, ale od początku lipca przez 3 tygodnie będzie tryb alko only. Przylatuje moja siostra z dwójką dziećmi i szwagier więc nie ma opcji na jakieś bonga : )
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ja tak nie uważam.Jakbym wpadł w ciąg to oczywiście, ale 3-4 buszki to w moim myśleniu nie resetują detoksu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nigdy się jakoś szczególnie nie wjebałem, były takie tygodnie że codziennie co parę godzin byłem spizgany jak zwierzę ale chyba musiałem odreagować a uzależnienie się mnie nie trzyma. A przynajmniej tak lubię sobie mówić...
Teraz leży sobie joint na parapecie ale pierdole to.
Ostatni miesiąc u mnie wyglądał tak : 3 dni paliłem.. 1 - 2 dni przerwy i tak na okrągło wieczorkiem 1 lufkę dobrego materiału. Dziś mija tydzień jak się detoksykuje. O dziwo wcale nie jest źle, myśli o jaraniu jakoś nie mam, praca mi pozwala zapomnieć o paleniu. Bolą mnie oczy, mam podkrążone, cienie pod oczami, wory itd. Powiedzcie mi koleżanki i koledzy czy u was podczas odstawiania trawy również występuje obrzek wokół oczu ? Jak długo się to utrzymuje ? Codziennie przykładam lodem, plasterkami z ogórka i nawet pomaga wam powiem na serio, masuje plasterkami ogórką całą twarz przede wszystkim pod oczami i jest lepiej. Znacie jakieś inne sposoby ? I co u Was z opuchlizną wokół oczu, cieniami pod oczami, występują ? Pozdrawiam serdecznie :)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.