Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 629 / 121 / 0
Trazodon na odstawienie alprazolamu. Dało by to rade?
  • 916 / 171 / 0
07 marca 2019LittleQueenie pisze:
I jedno i drugie jest inhibitorem wychwytu zwrotnego serotoniny. Długo już żresz ten trazodon, Jaden_hippie?
150 to nie jest grubo, 300 już bardziej, a dawka "nawet" 50 mg to bardzo niska dawka. Zmień lekarza.
07 marca 2019LittleQueenie pisze:
Nie dorzucaj do tego miksu już żadnych serotonergików, bo może być grubo.
Zadziałają po prostu bardzo słabo albo wcale...

Do odstawienia Xanaxu nie chyba że na spanie.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 10 / 1 / 0
12 marca 2019simer44 pisze:
Trazodon na odstawienie alprazolamu. Dało by to rade?
zależy ile i jak długo brałeś, na mnie dobrze wpływa
  • 880 / 364 / 6
11 marca 2019Jaden_hippie pisze:
a poltram combo biore po operacji jelita cienkiego, pytalem się o medyczna marihuane ale póki co żaden lekarz którego znam nie jest na tyle odważny :/. Od ogólnego biorę mianseryne hydroksyzyne i poltram od gastrolga leki które chyba nie wchodza w interakcje, a od psychiatry właśnie ostatnio trazodon i convival chrono, pokaźna armata leków XD Co tydzien czy dwa tygodnie stimy też i czasem się obawiam czy nie za dużo tego wszystkiego
To wal spokojnie :) jesteś na umiarkowanych dawkach trazodonu, tramal aż tak silnie nie wpływa na sero żeby to się skończyło zespołem serotoninowym.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 28 / 2 / 0
Regularnie brane o 22 tabletki 150 mg, sen bardzo mocny sny trochę dziwne, ale to co robi to z libido i sprzętem to bajka zdecydowanie polecam :) Zadziałało po około tygodniu :)
  • 36 / 4 / 0
kodeina a trazodon - mega doły i obniżenie nastroju:

Od dwóch miesięcy biorę Trittico CR na sen (najpierw 25mg, teraz 50mg). Działa nasennie bardzo dobrze, zauważyłem też pozytywne zmiany nastroju, mniej lęków, uspokojenie, chociaż wiem że antydepresyjne dawki tego leku zaczynają się dopiero od 150mg.

W tym czasie dwukrotnie zarzucana koda, którą biorę okazyjnie (góra raz w miesiącu, 120-150mg wystarczało wcześniej) i dwukrotnie zaobserwowane to samo: działanie kody bardzo lekko wyczuwalne - uczucie zmarnowania materiału, oraz okropny dół i obniżenie nastroju na następny dzień, który utrzymuje się przez 2-3 doby. Za pierwszym razem koda była brana razem z trazodonem, za drugim razem dzień przerwy od trazodonu przed, ale ten sam nieprzyjemny efekt po.

Czy ktoś miał podobne doświadczenia z takim połączeniem?
Skutecznie mnie to zniechęciło do kody i do kolejnej próby, poczekam aż odstawię zupełnie Trittico.
  • 20 / 3 / 0
Sny po Trazodonie są nawet lepsze od mianseryny, tak realistycznych nigdy nie miałem, miks mj plus hydroksyzyna i trazodon po którym ciężko się dobudzic :D ciekawy ten lek ogólnie ;)
  • 7 / / 0
biorę codziennie rano 10mg escitalopramu, lekarka powiedziała że mogę do tego brać 25-100mg trazodonu (tricitto cr)

biorę sobie 25mg i czuję, że lepiej mi się zasypia, ale moje pytanie to: czy jak zwiększę dawkę do 75 czy 100mg to odczuje inne pozytywne efekty, takie jak wzrost libido? czy będę bardziej przyjebany rano?
  • 446 / 94 / 0
Ta senność rano z czasem powinna minąć, a co do libido, to nie zawsze skacze w górę.
  • 880 / 364 / 6
Jestem od paru dni na 100 mg i powiem rewelka :) Usypia porządnie, wyraźnie czuć zmianę dawki z 75mg na 100 mg :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.