Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Ze skutków ubocznych muszę nadmienić moczopędność, chciało mi się lać dosłownie co 30-45 minut.
Tolerancja jakaś tam jeszcze była (10 dni wcześniej poszedł jeden kartonik 100 mcg na próbę), więc podejrzewam, że lizerg nie pokazał mi jeszcze wszystkiego. Zasnąłem po 12 godzinach i solidnym blancie.
The body or a conscious mind'
Tą dawkę 100mg wziąłeś jednorazowo wczoraj, czy bierzesz regularnie?
27 lutego 2017lysy666 pisze: Ze skutków ubocznych muszę nadmienić moczopędność, chciało mi się lać dosłownie co 30-45 minut.
Tlący się żar szluga wyglądał pięknie :D
SSRI + chuj wie ile lizergamidów + 2C-B-FLY = NIE MA ZS
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Nie no... Nie róbcie tego lepiej xD
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Następnie przyjęto 12,5mcg jako mikrodawkę.
Mocne to 1P-LSD, przy LSD brałem od 12-16mcg wg deklarowanej ilości i nigdy nie uznałem, że jest za mocno. A te 12,5mcg 1P-LSD jest zdecydowanie za dużo na mikrodawkę, czuję się na słabiutkim tripie, łatwo wpaść w euforię. To za duża ilość dla produktywnego dnia, bo ją czuć. Myślę, że <10mcg byłoby ok.
Z kartonika.
100 mcg, za słabo żeby go zjeść. Szukam mocniejszych wrażeń.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.