Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Ze skutków ubocznych muszę nadmienić moczopędność, chciało mi się lać dosłownie co 30-45 minut.
Tolerancja jakaś tam jeszcze była (10 dni wcześniej poszedł jeden kartonik 100 mcg na próbę), więc podejrzewam, że lizerg nie pokazał mi jeszcze wszystkiego. Zasnąłem po 12 godzinach i solidnym blancie.
The body or a conscious mind'
Tą dawkę 100mg wziąłeś jednorazowo wczoraj, czy bierzesz regularnie?
27 lutego 2017lysy666 pisze: Ze skutków ubocznych muszę nadmienić moczopędność, chciało mi się lać dosłownie co 30-45 minut.
Tlący się żar szluga wyglądał pięknie :D
SSRI + chuj wie ile lizergamidów + 2C-B-FLY = NIE MA ZS
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Nie no... Nie róbcie tego lepiej xD
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Następnie przyjęto 12,5mcg jako mikrodawkę.
Mocne to 1P-LSD, przy LSD brałem od 12-16mcg wg deklarowanej ilości i nigdy nie uznałem, że jest za mocno. A te 12,5mcg 1P-LSD jest zdecydowanie za dużo na mikrodawkę, czuję się na słabiutkim tripie, łatwo wpaść w euforię. To za duża ilość dla produktywnego dnia, bo ją czuć. Myślę, że <10mcg byłoby ok.
Z kartonika.
100 mcg, za słabo żeby go zjeść. Szukam mocniejszych wrażeń.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".