Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 218 / 51 / 0
03 lipca 2019zmartwioneserce pisze:
Terapię wyklucza - mówi, że nie jest mu potrzebna, bo terapeuci się na niczym nie znają. To nie jest jego pierwszy detoks...
Te dwa zdania brzmią jak taka sobie prognoza, odtrucie fizyczne to trudny i ważny krok, ale to 'pokonanie' psychiki i przezwyciężenie chęci ponownego wzięcia + poradzenie sobie ze wszechogarniającą anhedonią i innymi efektami już po odstawce są prawdziwymi wyzwaniami.
przy sporym stażu z historią nawrotów, a zwłaszcza przy odtruwaniu z metadonu/bupry pomoc terapeuty/chociaż psychologa który wie co robi potrafi być nieoceniona. to co możesz spróbować dla niego zrobić to spokojnie i powoli spróbować go przekonać żeby po dtx poszukał psychicznego wsparcia od kogoś kto się na tym zna.

ps. z dalszymi postami na ten temat zapraszam do działu Detox
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 4 / 1 / 0
Witam po przerwie. Zapomniałem hasła do konta czajnikof. Zarejestrowałem się tutaj w 2007 roku. Byłem wielkim fanem amfetaminy, ale ze względu na psychozy stała się nie do zniesienia. Po wy locie za chlebem do Irlandii znalazłem w aptece bardzo przystepny syrop z kodeina, który regularnie używałem 3 lata, po czym po przeprowadzce do Anglii okazało się że mają tańszy i lepszy w smaku zamiennik. Niestety ciężej go bylo wyrwać, a ostatni rok to już w ogóle wciskają że przestali produkować. Więc jestem politoksykomanem, jak nie ćpam, chlam na umór . Speed jak mówiłem sie przejadl, marihuana nie kręci w ogóle. Połaziłem, popytałem i sie okazało że w promieniu 500m mam conajmniej trzy osoby handlujące crackiem i brownem. Polubilem browna w weekendy, potem jeszcze środy i nawet nie wiem kiedy przestałem liczyć rolki zużytej folii. Zacząłem w okolicach października ubiegłego roku, w okolicach marca pojawiły się fizyczne oznaki odstawienia. Wytrzymuje maksymalnie dwa dni, jednak wole zaleczyć w porę. Jestem książkowym przykładem, typ samotnika, znudzony codziennością, bez pomysłów na inne spedz czasu. Miałem też epizodzik w polsce kiedy po huknieciu w kiblu odzyskałem przytomność po kilku godzinach, na szpitalnym łóżku, byłem wtedy pod wpływem benzodiazepin. Muszę się wyżalić gdzieś, zacząłem już atakować opowieściami mame, ale co ta kobicina może więcej jak powiedzieć że mnie wspiera, skoro nawet alkoholu nigdy nie nadużywała. Nie chce jej już dobijać więc myślę że lepiej tutaj wyrzucić z siebie pewne rzeczy niż rodzinie czy znajomym którzy chlają i ćpaja ale oni dobrze to robią, a ja degenerat. To samo było jak waliłem 3 mmc po kablach, powiesz o igłach typowi co wali lata amfetamine a Cie zbeszta od narkusów , no kurwa sory, przestałem gadać o tym bo nie ma najmniejszego sensu , jak do ściany. To tak wstępem, myślę że fajnie znowu tutaj sie poszwędać, wśród swoich. Siema!
*Reality is for people who can't handle drugs.
  • 2 / / 0
Z czego to wynika, że zawsze jak kończy działać hel to u mnie głównym objawem jest ekstremalne zmęczenie z tym, że nie jest to typowe zjebanie a raczej potworna senność. Na skręcie bez żadnych wspomagaczy najpierw zasypiam na co najmniej 24 godziny, a potem śpię po co najmniej 16-18 godzin na dobę jeszcze kilka dni. Tak samo mam po fentanylu, a nawet efekt jest silniejszy. Kurwa wszyscy mówią o bezsenności więc nie wiem co ze mną nie tak.
  • 2372 / 317 / 0
@up to jakieś mega dziwne z tym spaniem... Dzień ostatniego strzała, jak zaczyna schodzić hel to tak... jest taka senność ale potem ?? Przespanie skręta ? LOL... to raczej masz fajnie :) Ja mam teraz 8 dzień odstawki to dopiero od 2 dni tak spie po 2h może maks..
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1067 / 206 / 0
Jakby nagrać moją nocke w przyspieszeniu kiedy schodzi, to jebany rollercoster.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2242 / 374 / 0
Czy heroina zadziała normalnie na SSRI paroksetyna 60mg ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 59 / 1 / 0
Jak to jest z tym kolorem?
Im jaśniejszy towar tym czystszy?
Ostatnio trafiałem tylko na takie beżowe, delikatne i sypkie. Typowy brąz też bywał, ale teraz trafiłem na prawie że czarną twardą grudę, wygląda jak ziemia. Działać, niby dobrze działa, może nawet mocnej od tych beżowych. Tylko zastanawia mnie ten niezachęcający kolor.
  • 917 / 235 / 0
Testując towar różnego koloru i różnej konsystencji doszedłem do wniosku ,że kolor nie ma znaczenia ,tak samo jak to czy jest proch czy "skała",czasami jasny beż,po ugotowaniu zostawia więcej syfu niż czarna smołowata skała. Ogólnie w stolicy towar jest b.dobry niezależnie od koloru..w innych miastach jest słabiutko na Śląsku jak już załatwi się hel do jest go mało ,drogo a i jakość do du.. :rzyg:
  • 777 / 106 / 0
Ile spalić na folii mg Browna na pierwszy raz? 50 Będzie ok? Tolera na poziomie 70mg Majki iv i oxy80 rozgryzione(noddy w chuj)
  • 1067 / 206 / 0
Ja na pierwszy raz spaliłem 2 ćwiary, z czego pewnie większą połowę zmarnowałem, bez pojęcia. Rzygałem jak kot.
Wagi nie mam, poleciłbym ćwiare na trzy i zacząć od tego. Teraz dziele na dwa , lubię wieksze krople i dłużej sie z nimi bawić. Na początku, jak jeszcze nie robiłeś tego, musisz obczaić jak podgrzać, żeby nie spalić, obrać technikę.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.