Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
03 lipca 2019zmartwioneserce pisze: Terapię wyklucza - mówi, że nie jest mu potrzebna, bo terapeuci się na niczym nie znają. To nie jest jego pierwszy detoks...
przy sporym stażu z historią nawrotów, a zwłaszcza przy odtruwaniu z metadonu/bupry pomoc terapeuty/chociaż psychologa który wie co robi potrafi być nieoceniona. to co możesz spróbować dla niego zrobić to spokojnie i powoli spróbować go przekonać żeby po dtx poszukał psychicznego wsparcia od kogoś kto się na tym zna.
ps. z dalszymi postami na ten temat zapraszam do działu Detox
Im jaśniejszy towar tym czystszy?
Ostatnio trafiałem tylko na takie beżowe, delikatne i sypkie. Typowy brąz też bywał, ale teraz trafiłem na prawie że czarną twardą grudę, wygląda jak ziemia. Działać, niby dobrze działa, może nawet mocnej od tych beżowych. Tylko zastanawia mnie ten niezachęcający kolor.
Wagi nie mam, poleciłbym ćwiare na trzy i zacząć od tego. Teraz dziele na dwa , lubię wieksze krople i dłużej sie z nimi bawić. Na początku, jak jeszcze nie robiłeś tego, musisz obczaić jak podgrzać, żeby nie spalić, obrać technikę.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.