Teraz znalazłem na Amazon taka oferte: 100 sztuk za 5 USD (sic) https://www.amazon.com/Various-Diphenhy ... 178&sr=8-6
Czy jest legalne? Glowy nie dam, ale raczej tak. Bo pod jaki paragraf by to podchodzilo? Ani to nie jest u nas na recepte, ani nie jest to narkotyk, ja bym sie nie obawial zamawiac... ale prawnikiem nie jestem :)
06 maja 2020peakyblinder94 pisze: @czekam na nick
Głodzenie się to bez sensu pomysł, nie wiem skąd się to ludziom bierze w głowach, żeby nie jeść cały dzień to lepiej klepnie... Zjeść normalne śniadanie, potem ciepłą zupkę na obiad, po godzinie wrzucamy kodę i działa jak trzeba.
nie zgadzam sie. przy zerowej tolerce to mooze i cos sie poczuje mimo jedzenia.
jednak u mnie ilekroc bralem mniej niz 3h przed grzaniem - nie czulem doslownie nic. czasem wynikalo to z tego, ze nie moglem sie doczekac. bralem nawet 2:50 po lekkim obiedzie i kompletny chuj. z 10 razy wzialem za wczesnie i zawsze ten sam efekt. lekki jogurt pitny nie psul dzialania, ale banan kawalek kanapki czy baton? no way. a tak zawsze na mnie dzialala równo i przewidywalnie.
bralem kode dobre kilka tysięcy razy i jesli nie dzialala to byl albo zbyt krotki odstep miedzy pierwsza dawką, nie odczekanie min 3h po posilku. albo tolerancja (ale to po bardzo dlugim czasie). ale bywalo i tak, ze na wejsciu zjadlem zupe to wtedy nawet podbijalo.
@pradziadprzysaniach
Czy jest legalne? Glowy nie dam, ale raczej tak.
objawy skręta i kaca są zupelnie różne. na kacu nie masz ciąglych zmian temperatury, nie napierdalają cię nogi, nie pocisz sie jak swinia, nie masz zadnej depresji (mozesz miec lekko gorszy humor na kacu normalne, ale nic powaznego)
skręt jest o wiele bardziej dokuczliwy. gdyby objawy skreta byly zwyklym kacem to wyjscie z nalogu byloby pestką.
@Holz
sprobuj jak ci bedzie pasowalo. ja wolalem zarzucic troche wiecej.
czyli np. 10tabl deksa a po 40-45minutach jak deks zaczyna wchodzic pijesz kode, ktora juz zdążyła się rozpuscic w coli.
@globus420
1 dzien gorszego samopoczucia to normalne. ale 2-3 dni? nie przesadzasz aby?
moze mozg ci robi psikusy albo troche sobie wkrecasz, zeby wziac szybciej
Tzn na czas trwania molly, powinno być ok (pewnie zamaskuje objawy skręta), ale co z tego jak zejdzie w 4h.
Chyba, że chcesz walić jakieś ciągi, to tym bardziej nie polecam bo po X dorzutce zaczyna być dosyć psychotycznie.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.