Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2532 / 602 / 0
^A ile to kosztuje za jaką ilość? Można to normalnie legalnie zamówić? Ile gdzieś idzie? Bo chciałem spróbować ten difenhydraminy jako deliranta.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 20 / 0
Nie wiem, osobiście przywoziłem sobie tabletki jak bylem w USA. Jest duzo roznych marek i roznia sie cena. Ja placilem okolo 40 USD za 500 sztuk.

Teraz znalazłem na Amazon taka oferte: 100 sztuk za 5 USD (sic) https://www.amazon.com/Various-Diphenhy ... 178&sr=8-6

Czy jest legalne? Glowy nie dam, ale raczej tak. Bo pod jaki paragraf by to podchodzilo? Ani to nie jest u nas na recepte, ani nie jest to narkotyk, ja bym sie nie obawial zamawiac... ale prawnikiem nie jestem :)
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
Czy MDMA ma sens na skręcie kodeinowym?
  • 3901 / 563 / 0
@peakyblinder94
06 maja 2020peakyblinder94 pisze:
@czekam na nick
Głodzenie się to bez sensu pomysł, nie wiem skąd się to ludziom bierze w głowach, żeby nie jeść cały dzień to lepiej klepnie... Zjeść normalne śniadanie, potem ciepłą zupkę na obiad, po godzinie wrzucamy kodę i działa jak trzeba.

nie zgadzam sie. przy zerowej tolerce to mooze i cos sie poczuje mimo jedzenia.

jednak u mnie ilekroc bralem mniej niz 3h przed grzaniem - nie czulem doslownie nic. czasem wynikalo to z tego, ze nie moglem sie doczekac. bralem nawet 2:50 po lekkim obiedzie i kompletny chuj. z 10 razy wzialem za wczesnie i zawsze ten sam efekt. lekki jogurt pitny nie psul dzialania, ale banan kawalek kanapki czy baton? no way. a tak zawsze na mnie dzialala równo i przewidywalnie.

bralem kode dobre kilka tysięcy razy i jesli nie dzialala to byl albo zbyt krotki odstep miedzy pierwsza dawką, nie odczekanie min 3h po posilku. albo tolerancja (ale to po bardzo dlugim czasie). ale bywalo i tak, ze na wejsciu zjadlem zupe to wtedy nawet podbijalo.

@pradziadprzysaniach
Czy jest legalne? Glowy nie dam, ale raczej tak.
jasne, ze nie jest legalne. gdyby bylo legalne to polki z lekami typu stoperan, thiocodin dawno stalyby w marketach. nie mozna sprzedawac lekow poza obrotem aptecznym. nie znaczy to, ze za kupno takiego syfu ci cos zrobią, ale tym co sprzedają juz bardzo mozliwe, ze tak.
  • 3901 / 563 / 0
@y0y0

objawy skręta i kaca są zupelnie różne. na kacu nie masz ciąglych zmian temperatury, nie napierdalają cię nogi, nie pocisz sie jak swinia, nie masz zadnej depresji (mozesz miec lekko gorszy humor na kacu normalne, ale nic powaznego)

skręt jest o wiele bardziej dokuczliwy. gdyby objawy skreta byly zwyklym kacem to wyjscie z nalogu byloby pestką.

@Holz

sprobuj jak ci bedzie pasowalo. ja wolalem zarzucic troche wiecej.
czyli np. 10tabl deksa a po 40-45minutach jak deks zaczyna wchodzic pijesz kode, ktora juz zdążyła się rozpuscic w coli.

@globus420
1 dzien gorszego samopoczucia to normalne. ale 2-3 dni? nie przesadzasz aby?
moze mozg ci robi psikusy albo troche sobie wkrecasz, zeby wziac szybciej %-D
  • 141 / 36 / 0
22 maja 2020Mondeeste pisze:
Czy MDMA ma sens na skręcie kodeinowym?
Moim zdaniem kompletnie nie, wypłucze cię z serotoniny i na następny dzień będziesz jeszcze zdychać na zwale, a skręt trwa trochę dłużej
Tzn na czas trwania molly, powinno być ok (pewnie zamaskuje objawy skręta), ale co z tego jak zejdzie w 4h.

Chyba, że chcesz walić jakieś ciągi, to tym bardziej nie polecam bo po X dorzutce zaczyna być dosyć psychotycznie.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 55 / 3 / 0
@lol No ty to nie wiem. Ja zawsze jak w ciągu chlałem to się pociłem jak świnia, deprecha w chuj, lęki to normalnie na porządku dziennym, dreszcze. Stąd moje pytanie wynikło, bo z kodą mam bardzo małe doświadczenie.
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
jak miałeś mocne kace to skręty byś miał jeszcze gorsze
  • 180 / 11 / 0
Tak z czystej ciekawosci czy bardzo małe dawki prawdziwej morfiny w tabletkach,daja taka sama faze,jak ta sama ilosc morfiny,ale zjedzona z kodeiny (10% dawki przyjmujac morfiny metabolizowane). Np jak 150mg kodeiny-15mg morfiny vs taka dawka z tabletek morfiny,są takie same efekty ? Niby prawdziwa w organizmie po kodzie jest morfina.
  • 141 / 36 / 0
Jeszcze kwestia biodostępności, ale generalnie tak, "kopiąca" jest morfina do której kodeina jest docelowo konwertowana.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Zablokowany
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.