Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 784 / 46 / 0
Ostatnio do dawek 1g i 1,4g w tapsach po 200mg dodawałem około 3 klonów jak mnie pamieć nie myli i troszke bro i tytotniu. W niektórych momentach myslałęm ze jebne spawa z tej przyjemności dlatego muśiałem byc w ruchu, ale na chwile stopowaliśmy żeby podelektować się promieniami słońca i bylo git :*)
  • 258 / 2 / 0
tramadolol pisze:
W sobote wziąłem jakieś 200mg w południowo-wieczornych godzinach, potem dodałem jakieś 300mg, nad ranem zagryzłem całe 500mg. To nic dziwnego, ze padaka dopadła? a chciałem zobaczyć jak tramiec smakuje bez benzo.
Ile trzeba wrzucac benzo przed taka dawka?
nice... powiem Ci panie że niezłego pecha miałeś
niby jest taka ustalona granica bez benzo (do 400mg) ale ja zazwyczaj nie przekraczam 500mg
jak dla mnie to albo byłeś przemęczony (np. po nie przespanej nocy) albo na jakiś antydepresach które podnoszą ryzyko drgawek
dantetrip pisze:
Mi wystarczał jeden/dwa klony do dawek ok. 900mg. Teraz biorę lamotryginę i nie dość, że podnosi próg drgawkowy to jeszcze pomaga z nastrojem i skutecznie trzyma depresję z daleka. Biorę 400/500mg rozgryzionego poltramu 100, paczkę kody i 30mg mxe i.v gdy wejdzie trampek. Nie miałem jeszcze padaki.
Powyżej 400mg musimy się liczyć z padaką, dlatego idziemy po miętusy do rodzinnego. Alpra też fajna, tylko chyba gorzej działa na próg drgawkowy, w końcu to nie jest bezno przeciwdrgawkowe i za bardzo amnezyjne działa, plus jest taki, że działa bardziej euforycznie i można snifnąć co jest bardzo przyjemne. Niczego więcej nie próbowałem do trampka.
Przeciwpadaczkowo wystarczy nawet 1 mg, każde benzo powstrzymuje w większym lub mniejszym stopniu ryzyko drgawek - tak więc zawsze lepsze jakieś benzo niż żadne
HA... mix opio z mxe to jest coś co chciałem urzeczywistnić... może nie koniecznie z trampkiem gdyż ma szerokie spektrum oddziaływania ale z taką kodą wyobrażam sobie sobie siebie jako taki ciepły kamień któremu jest zbyt dobrze aby się ruszyć :))
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 993 / 50 / 0
jak o 9 rano zjadlem 600mg retardow to kiedy moge w miare bezpiecznie wciagnac bialko? zeby zs niedostac?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 258 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: davidb1 »
Najlepiej na następny dzień, w ten sam dzień to po prostu nie przesadzaj z ilością białego, mimo że trampki że stimami nie należą zwyczajnie do zdrowych mixów to i tak jest to jeden z najczęściej urzeczywistnianych...
  • 25 / / 0
Witam. Dostalem wlasnie od ziomka 2 niebieskie pixy z znaczkami LV louis vuitton, zarzucilem wczesniej rano kode z prometazyna 300mg K/80mg P [polfergan, antek], popoludniu 500mg Tramalu. Czy moge te pixy dzis jeszcze zjesc czy odczekac 24h bo drgawki moga byc? Prosze o szybka odpowiedz.
https://www.youtube.com/watch?v=bGO_aMTjpFI :gun: :gun:
  • 1343 / 18 / 0
davidb1 pisze:
tramadolol pisze:
niby jest taka ustalona granica bez benzo (do 400mg) ale ja zazwyczaj nie przekraczam 500mg
jak dla mnie to albo byłeś przemęczony (np. po nie przespanej nocy) albo na jakiś antydepresach które podnoszą ryzyko drgawek
I to (2h przespane) i to (obowiazkowo 300mg amitryptyliny, czyli górna granica bez której tramca po prostu nie czuje)
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 258 / 2 / 0
tramadolol pisze:
I to (2h przespane) i to (obowiazkowo 300mg amitryptyliny, czyli górna granica bez której tramca po prostu nie czuje)
Amitryptylina to trójpierścieniowy antydepresant (tlpd), nawet ciekawy bo ma również działanie uspokajające
Wiem że wzmacnia kodeinę ale w przypadku tramadolu nasila również ryzyko drgawek, tak więc dodając do tego jedynie 2h snu to mamy tykającą bombę.
Serio kolego... większa dawka tramadolu plus benzo (ok 800mg + 4mg takiego estazolamu czy 2/3mg alprazolamu) i nie wierze abyś tego nie poczuł.
A jeżeli tolerancja na trampka sięga zenitu... to jakieś 60-80mg oxy (ale to potraktowałbym jako ciekawostkę).

Poza tym nie wiem dlaczego taka wysoka dawka amitryptyliny... (ale to już pytanie raczej nie w tym temacie)
You Are What You Use...!
  • 677 / 2 / 0
Dla mnie clon w postaci 2 mg pierwszy raz w mixie z 800 mg tramadolu wypadł świetnie. Zupełnie inna bajka, normalnie przy tramadolu mogą wystąpić drgawki, bolał mnie brzuch, dziwne ruchy kończyn, nieogar w głowie , tym razem w duecie z 2 mg Clonazepamu działania zmieniło się bardzo, było jakby czyste. Każda czynność sprawiała przyjemność, uśmiech, euforia, gadka, ciężko to opisac takie przyjemne rozluźnienie, wyjebane na świat i do tego stłumił negatywne efekty tramadolu w dawkach 400 mg + i dołączyło do tego czyste opioidowe ciepełko. Przy tym na pewneym spotkaniu wypiliśmy troche wina, drinka, wypaliliśmy pare skrętów i cały dzień był przecudowny. Jak sie do czegoś zabierałem to byłem pobudzony jednocześnie rozluźniony uśmiechnięty a jak zasiadałem na kanapie to sie rozpływałem i byłem nagrzany jak świnia, w ruchu nie było tak teog czuć. Jako że takie spotkania są dość żadko tolerka mi nie urośnie i na nastepnym będzie pięknie, nie łykam już trama bez clonów , po tym czuje sie bezpiecznie, jest mi po prostu dobrze.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 258 / 2 / 0
up@ nic dziwnego :) Benzo z tramem to mistrzostwo
tramadol solo... z empirycznego punktu widzenia wywołuje uczucie rozdrażnienia - czy inaczej: "bez kija nie podchodź" :).... zdarza się to późniejszym etapie działania tej substancji... zapewne część z was również doświadczyło tegoż rozdrażnienia...
benzo jest najlepszym lekarstwem na to!
You Are What You Use...!
  • 1343 / 18 / 0
davidb1 pisze:
Amitryptylina to trójpierścieniowy antydepresant (tlpd), nawet ciekawy bo ma również działanie uspokajające
Wiem że wzmacnia kodeinę ale w przypadku tramadolu nasila również ryzyko drgawek, tak więc dodając do tego jedynie 2h snu to mamy tykającą bombę.
Serio kolego... większa dawka tramadolu plus benzo (ok 800mg + 4mg takiego estazolamu czy 2/3mg alprazolamu) i nie wierze abyś tego nie poczuł.
A jeżeli tolerancja na trampka sięga zenitu... to jakieś 60-80mg oxy (ale to potraktowałbym jako ciekawostkę).

Poza tym nie wiem dlaczego taka wysoka dawka amitryptyliny... (ale to już pytanie raczej nie w tym temacie)
Wole nie wjebywać sie we wieksze dawki benzo, lecz 2-3mg alpry to jestem prawie w 100% ze stalbym sie na tyle senny, zeby przespac faze lub po prostu nie miec uczucia grzania/zćpania - mózg sie "wyłącza".
Ogólnie costam czuc, ale ni huj w serotonine ani receptory opioidowe (tramiec solo), co do benzo to jednak nauczylem sie, ze jezeli sie zasypia, to zbyt przednia zabawa byla
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.