Scone pisze:Marara wybrałeś sobie jedną z najcięższych sajko rc na inicjację, zdecydowanie odradzam - szczególnie w dawce 25 mg. To, że trip Cię przerośnie jest wręcz pewne.
Zacznij najlepiej od 4-ho-meta, jest przyjemny lekki i wesoły, polubicie się :). Idę o deko mipta, że jak przywalisz od razu z tak grubej rury, to odechce Ci się psychodelików na długo.
No i się nie pomyliłem :-D
O ja głupi, naprawdę lekcja pokory była wielka.
Trip, a raczej Plan ramowy, po ogólnikach.
Piszę już wydarzenia jakie mnie dotknęły w hooi czasu. Dopiero niedawno zakończone a spisane litym tekstem, czcionką standardową w wordzie. Same konkrety, zbędnego pierdolenia nie ma. Kurwa mać 170! stron powtarzam
STO SIEDEMDZIESIĘsiĄT STRON TEKSTU PRZEŻYĆ
JCzyli pierdolona książka, zredaguje na czasie i naprawdę zachęcam do przeczytania
Psychodeliki uczą i bawią. Przeżycia moje ze skrajności: od umierania, kurewskich paranoi, di drugiej skrajności czyli bycia w raju.. Nie zraziłem się, mimo że okrutnie sponiewierało psychikę, ciało, etc.
Nawet poszły w ruch inne smakołyki :D
Aha: Ketony plus 5-meo-mipt drogą do zajebania swego serca są., wpierdol nieziemski dostało, część tripa umierałem, serce wysiada i te sprawy. Raport wszystko będzie zawierać w sobie, ale mam poczucie, że psychodeliki to są cudeńka które są wprost idealne dla mnie :D
Grubo i na bogato Panowie i Panie :old:
Teraz zarzucam po 25-30mg oralnie i jest dobrze mniejsze dawki mnie wogole nie kreca nie daja nawet tej glebi przezyc wewnetrzych.
Nawet teraz jak biore to nie czuje bodyloadu mysle ze sie poprostu przyzwyczailem.
Podanie im. tej tryptaminki tez jest dobre no i wiadomo wali sie polowe dawki jaka by sie przyjelo oralnie, najlepiej jak sie walnie w jednej pompce mxe i "5" i wpadnie w m-hola mi sie to zdarzylo na ognisku ale byla zajebiscie.
Jakie dawkowanie dla początkującego? Opłaca się waporyzować czy szkoda materiału?
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
hess pisze:^Zgadza się po 5-meo-mipt jest wjazd na serce i piszac poprzedniego posta tak mi sie skojarzylo […]
To jest chyba cecha tej rodziny, ze sa kardiotoksyczne w całkiem sporym stopniu jak na psychodeliki.
Powód: przeniesiono do właściwego wątku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.