Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 663 / 13 / 0
Sensu nie ma, bo DOC jest chujowy. Ale w kwestii tego, czy zadziała, to owszem.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
Scone pisze:
Marara wybrałeś sobie jedną z najcięższych sajko rc na inicjację, zdecydowanie odradzam - szczególnie w dawce 25 mg. To, że trip Cię przerośnie jest wręcz pewne.
Zacznij najlepiej od 4-ho-meta, jest przyjemny lekki i wesoły, polubicie się :). Idę o deko mipta, że jak przywalisz od razu z tak grubej rury, to odechce Ci się psychodelików na długo.
Biję się w pierś i rada bardzo wartościowa została kompletnie zignorowana. Edit: nie 25 a prawie 30 poszło na pierwsze spotkanie z psychodeliczną zabawą... Pojebanie, wiem to. Ale co uwielbiam w psychodelikach i zawsze takie zdanie miałem: że Trip uczy, Trip wewnątrz siebie czy nawet na bad tripie w jakikolwiek sposób "Oświeci" , jest swoistą drogą ku oświeceniu i wszystko zmieni na dobre.

No i się nie pomyliłem :-D

O ja głupi, naprawdę lekcja pokory była wielka.

Trip, a raczej Plan ramowy, po ogólnikach.
Piszę już wydarzenia jakie mnie dotknęły w hooi czasu. Dopiero niedawno zakończone a spisane litym tekstem, czcionką standardową w wordzie. Same konkrety, zbędnego pierdolenia nie ma. Kurwa mać 170! stron powtarzam
STO SIEDEMDZIESIĘsiĄT STRON TEKSTU PRZEŻYĆ

JCzyli pierdolona książka, zredaguje na czasie i naprawdę zachęcam do przeczytania

Psychodeliki uczą i bawią. Przeżycia moje ze skrajności: od umierania, kurewskich paranoi, di drugiej skrajności czyli bycia w raju.. Nie zraziłem się, mimo że okrutnie sponiewierało psychikę, ciało, etc.

Nawet poszły w ruch inne smakołyki :D

Aha: Ketony plus 5-meo-mipt drogą do zajebania swego serca są., wpierdol nieziemski dostało, część tripa umierałem, serce wysiada i te sprawy. Raport wszystko będzie zawierać w sobie, ale mam poczucie, że psychodeliki to są cudeńka które są wprost idealne dla mnie :D

Grubo i na bogato Panowie i Panie :old:
Uwaga! Użytkownik Marara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panAntoni15 »
Uwielbiem 5meomipt jak dla mnie bardzo dobra tryptamina. Pamietam ze jak bralem pierwszy raz to chyba tylko 7mg a poklepalo mnie ladnie byla euforia byla psychodela pozniej jeszcze przepalilem mj i wtedy mnie rozwalilo totalnie, nie dalo sie przestac smiac.

Teraz zarzucam po 25-30mg oralnie i jest dobrze mniejsze dawki mnie wogole nie kreca nie daja nawet tej glebi przezyc wewnetrzych.
Nawet teraz jak biore to nie czuje bodyloadu mysle ze sie poprostu przyzwyczailem.
Podanie im. tej tryptaminki tez jest dobre no i wiadomo wali sie polowe dawki jaka by sie przyjelo oralnie, najlepiej jak sie walnie w jednej pompce mxe i "5" i wpadnie w m-hola mi sie to zdarzylo na ognisku ale byla zajebiscie.
  • 245 / 21 / 0
Nie chce mi się czytać tylu stron tematu więc od razu się zapytam:

Jakie dawkowanie dla początkującego? Opłaca się waporyzować czy szkoda materiału?
A KTO, KURWA!?
  • 698 / 172 / 0
^up: na początek proponowałbym 10-15 mg, nie więcej. Ta tryptamina wielu osobom oprócz tripu daje ciężki bodyload, przy w/w dawce dowiesz się przede wszystkim, czy dobrze znosisz efekty cielesne, które jak to już pisałem niedawno w tym wątku, przypominają poważne zatrucie pokarmowe. Dla mnie 5-meo z tego powodu wydawała się już skreślona, aż któregoś razu spróbowałem na starcie cyknąć snifem 10-15 mg 2C-P, na 10 min przed wrzuceniem meomiptu oralnie. To wyłączyło BL prawie całkowicie i trip pod względem psychodelicznym był nawet ciekawszy.
  • 9 / / 0
Dzień dobry :) Razem ze znajomym mamy zamiar zrobić sobie tripa na łonie natury i wybór padł na ten wynalazek. Czy 25 mg Mipta na głowę będzie wystarczająco na 6-8 godzin łażenia? Oboje mamy kilkukrotne doświadczenie z tryptaminami w średnich dawkach, tolerkę znikomą, koledze zależy na wizualach, nie rozczaruje się? Czym ewentualnie możemy jeszcze ubarwić sobie zabawę? DXM? MJ? 6-APB?
  • 2466 / 16 / 0
Wizuale nie są jakieś duże ale po tej dawce na zamkniętych oczach ale w specyficznych warunkach powinno być ok. 25mg starczy jak nie chcesz aby żyły rozsadziło od środka. Dopalać Mj może 90-150mg dxm na wzmocnienie mindfucku
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 367 / 7 / 0
hess pisze:
^Zgadza się po 5-meo-mipt jest wjazd na serce i piszac poprzedniego posta tak mi sie skojarzylo […]
To jest chyba cecha tej rodziny, ze sa kardiotoksyczne w całkiem sporym stopniu jak na psychodeliki.
5 meo mipt tez ?
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesiono do właściwego wątku
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
5-meo-mipt jedzie po pikawie ostro jak na psycho.
  • 31 / / 0
hess ale czy to jest subiektywne odczucie, czy jakoś sprawdzone pulsometrem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.