Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
no mnei zaskoczyl ten lod z pencikiem

dorzucilbym najchetniej juz ^^
kurwa a karcilem tak trojka a ma potencjal w mixie
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 32 / / 0
x
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015 przez paniprezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik paniprezes nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 8 / 0
Albo ćwiczenia albo ćpanie, łączenie nie da Ci zbyt wiele.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 192 / 2 / 0
Łączenie da same negatywy. Ogarnijcie się.
  • 24 / / 0
Zauważyliście zależność między postacią sprzętu (biała gruda, mleczny kryształ, beżowe chujwieco itd.) a mocą/działaniem? Chcę zamówić jakąś piąteczkę na weekend ale trochę tego jest i sie zastanawiam. Wiem, że to może być kwestia przypadku i puder to może być kosa a piękne duże ice kryształy gówno warte.
Uwaga! Użytkownik superman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
No to kurwa zastanow sie co za pytanie zadales :nuts: Wszedzie mozna wyczytac ze kazdy sort jest inny, a Ty glupio sie pytasz w dodatku samemu odpowiadajac sobie na pytanie... Ludzie ogarnijcie sie troche.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Supermenie co sie z tobą stanęło że po 4 latach nie wiesz co jest grane w tych proszkach. hah :)

Jeśli bierzemy podobny* kolor* sprzętu to nie ma wielkiej rozbieżności w mocy.
Jeżeli chodzi o moje ulubione to własnie biała gruda (tylko że długo juz jej nie probowalem) , oraz kryształy białe z takim nalotem, leciutko wilgotne.
Te bardziej przezroczyste i suche działały bardzo słabo.

* podobny kolor - dziwnie to brzmi ale tak jest hehe :)
  • 13 / / 0
Siema ,wybieram się na balet za niedługo i tu mam do was pytanie . Czy jak wrzucę 150mg do piwa i wymieszam dobrze będzie odczuwalny smak ?
  • 4807 / 267 / 0
Chcesz komuś podrzucić do piwa? Nieładnie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 192 / 2 / 0
Popieram Światełko które świeci i dobrze radzi że podrzucanie komuś do piwka to bardzo ale to bardzo nie ładnie!
Jeśli chcesz sobie dodać to śmiało to zrób i zobacz jak jest ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.