Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1903 / 307 / 0
24 grudnia 2020blokowiska666 pisze:
24 grudnia 2020Retrowirus pisze:
@blokowiska666 eso potwierdzi, że po pre się tyje (sorry stary) xD
Prega to bardziej spuchnięcie, czy się że mną zgodzisz? Czy może czysty tłuszcz?
miansa + prega + thc = gastralne projekcje i tycie w ultra tempie
To jest zastanawiające dla mnie, że ludzie tak wypisują i to o pregabalinie i miansie. Thc jeszcze zrozumiem, bo kiedyś też od tego tyłem bo zawsze żarłem fastfoody po jaraniu. Odkąd rzuciłem fasfoody w pisdu i zacząłem odżywiać cię zdrowo schudłem 10kg.
Miansa+thc+pregabalina to mój stack a mam 0 tkanki tłuszczowej. Na bombie wolę zjeść owoce do tego nie zbijają bomby po THC. Może to kwestia osobnicza i zależy od metabolizmu, diety, organizmu itp.

Osobiście jestem zdania, że z pregabaliną nie ma co się bawić na codzień. Ja biorę ją w ciężkich sytuacjach (np. obecne święta- są przejebane) - co prawda przeginam wtedy z dawkami (aż wstyd się przyznawać 1g+ wczoraj grubo ponad) bo lubię jak pregabalina mocno wchodzi, ale robię sobie mini ciąg na dużych dawkach (maxymalnie 3 dni), pozostawiam coś na ewentualne kilkudniowe schodki (po takich ciągach mam przykre "zejście") i odstawiam całkowicie na jakiś czas. Sądzę, że jest to lepsza opcja niż np. 150/dz. przez długi czas. Bo brałem ją regularnie doszło do 150+75/dz. i przeszedłem na tryb "rekreacyjno-ratunkowy", więc mam porównanie.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 390 / 95 / 2
Żarłoczność można opanować siłą woli, dzieleniem posiłków na mniejsze porcje etc. Natomiast ta morda pregabalinowa wymaga interwencji farmakologicznej. Opio trochę radykalne rozwiązanie.
!מרנא תא
  • 349 / 102 / 0
Tia, na pewno woda. Jak masz możliwość to przejdź się do dietetyka który ma skaner inbody, to się okaże ile woda a ile to tłuszcz. Mają je też na siłkach niekórych, ale te chyba nieczynne.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1927 / 183 / 0
Ja u siebie zauważyłem że mam po prostu napuchnięta twarz po pregabalinie. Jak nie biorę przez jakiś czas to wszystko wraca do normy. Później niektórzy nieobeznani w temacie się dziwią dlaczego raz wyglądam tak, a raz tak %-D
Take DXM and Be Happy
  • 3234 / 549 / 0
Ja jestem chudy ogólnie więc dodatkowe obwody są na moją korzyść i słyszę same komplementy ale do końca też sam nie zauważam tej pregabalinowej mordy, chyba że po wstaniu, wtedy jest jakaś masakra i to szybko nie znika.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 506 / 110 / 0
Ja się zrobiłem gruby w ciągu bardzo krótkiego czasu i mam tego naprawdę dość. Jem tyle samo a tłusty jestem okropnie
  • 358 / 73 / 0
Nie zjedzcie mnie za tę wodę... zdaję sobie sprawę ile to tkanka tłuszczowa a ile opuchlizna po pregabie i opiatach, a to nic innego jak zaburzona gospodarka wodna i metabolizm.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 84 / 4 / 0
Czy pregaba dobrze laczy sie w terapeutycznym miksie z wenlafaksyna?? :cojest:
  • 1903 / 307 / 0
Ja też jestem szczupły a pregabalinę jem dość często, co prawda robię sobie przerwy. Teraz też - święta (dawki ratunkowe pregabaliny, nie ma się nawet co chwalić) i nie przytyłem ani grama. Nie mam pojęcia od czego to zależy. W dodatku jem też mianserynę, po której też się tyje podobno. Tylko czytam co tutaj ludzie wypisują i przecieram oczy, ale wiem że co człowiek to reakcja. Jakbym zaczął tyć, to bym odstawił natychmiast.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3234 / 549 / 0
Czy przy pomocy baclofenu można zejść z pregabaliny?
Chodzi mi żeby potem odstawić mniejsze dawki substancji zastępczej oszczędzając na tym czas.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.