Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
24 grudnia 2020blokowiska666 pisze:miansa + prega + thc = gastralne projekcje i tycie w ultra tempie24 grudnia 2020Retrowirus pisze: @blokowiska666 eso potwierdzi, że po pre się tyje (sorry stary) xD
Prega to bardziej spuchnięcie, czy się że mną zgodzisz? Czy może czysty tłuszcz?
Miansa+thc+pregabalina to mój stack a mam 0 tkanki tłuszczowej. Na bombie wolę zjeść owoce do tego nie zbijają bomby po THC. Może to kwestia osobnicza i zależy od metabolizmu, diety, organizmu itp.
Osobiście jestem zdania, że z pregabaliną nie ma co się bawić na codzień. Ja biorę ją w ciężkich sytuacjach (np. obecne święta- są przejebane) - co prawda przeginam wtedy z dawkami (aż wstyd się przyznawać 1g+ wczoraj grubo ponad) bo lubię jak pregabalina mocno wchodzi, ale robię sobie mini ciąg na dużych dawkach (maxymalnie 3 dni), pozostawiam coś na ewentualne kilkudniowe schodki (po takich ciągach mam przykre "zejście") i odstawiam całkowicie na jakiś czas. Sądzę, że jest to lepsza opcja niż np. 150/dz. przez długi czas. Bo brałem ją regularnie doszło do 150+75/dz. i przeszedłem na tryb "rekreacyjno-ratunkowy", więc mam porównanie.
one by one we will take you
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
one by one we will take you
Chodzi mi żeby potem odstawić mniejsze dawki substancji zastępczej oszczędzając na tym czas.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.