Ja to pierwsze bite 8h snu zaliczyłem kilka dni temu, po 40 dniach od odstawki po 2-letnim ciągu iv. Pierwsze 3 tygodnie to było spanie po 3-4h... co drugi dzień.
Teraz śpię jak niemowlę : )
@cpalnik to co ty ?? pierwszy raz z helem i od razu popłynąłeś rok ? Bo pytasz się, jakbyś pierwszy raz ze skrętem miał do czynienia. Akurat przy helupie to nic dziwnego, że się zaczyna i po roku kończy, problemem to tylko finanse i ogarnianie ;-) Ale jak się siedzi w NL to pewnie inaczej to wszystko wygląda, łącznie z dostępnością i cenami browna
L4urk4 pisze:Potrzebuje pogadać na priv z --- info odezwij się napisallam ci meila
w pierwszym momencie miałem nie odpowiadać ale po chwili namysłu stwierdziłem, że jednak Ci napiszę moje zdanie na ten temat. Tym bardziej, że jest sporo osób, które ma podobne wątpliwości do Twoich.
Z mojego doświadczenia, powiem Ci, że podstawą leczenia jest SZCZEROŚĆ z lekarzem, oraz z samym sobą ( może nawet to jest ważniejsze ). Tak naprawdę, to lekarz ma to w dupie czy ćpasz 3 tygodnie, 3 miesiące czy 3 lata. Jemu totalnie to zwisa bo jesteś tylko kolejnym przypadkiem w jego pracy zawodowej, ale jeżeli mu tego nie powiesz, to gość nie będzie miał możliwości postawienia właściwej diagnozy a co za tym idzie, wdrożenia odpowiedniego leczenia.
W dużym uproszczeniu to wygląda tak:
1 - idziesz do lekarza, żeby wysępić coś do ćpania,
2 - idziesz do lekarza, żeby się lekko podleczyć, czytaj zregenerować siły,
3- -idziesz do lekarza, żeby się leczyć.
I jeżeli Ciebie dotyczy ten 3 przypadek to musisz mu powiedzieć prawdę i zaufać, że ta osoba dobierze Ci takie leczenie, żebyś wyszedł z tego możliwie jak najmniej boleśnie.
Reasumując, bądź szczery, nie pomijaj niczego a na pewno dostaniesz odpowiednią obstawę lekową i nie ma opcji, żeby Ci odmówił.
Powodzenia.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.