Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
22 lutego 2019Maykel85 pisze: Acetylowana majka zawiera 6-MAM, 3-MAM, diacetylomorfine (czyli heroine) i morfine. Jest okolo 4 razy silniejsza od morfiny.
Tak, że cały czas interesuje mnie różnica między zacetylowaną morfiną a niefarmaceutyczną heroiną HCL. Może to generalnie to samo ?? Bo przecież proces produkcji jakoś za dużo się nie różni tzn. jest raw opium z czego pozyskuje się morphine base (a z base albo robi się majkę hcl czy tam hci albo jakoś acetyluje bezpośrednio) Tak czy siak w pewnym momencie i tu i tu produktem wyjściowym jest morfina.
20 lutego 2019mniemanolog pisze: Tym, że heroina to diacetylomorfina, a w produkcie powstałym z MST dominują cząsteczki z pojedynczymi grupamiacylowymi, choć heroina też tam jest.
A na hel, zakładając, że czysty, to jakby to przeliczyć? Ile razy mocniejszy hel?
Spróbuj pierw sugerując się tym że hel jest 4 razy mocniejszy niz morfina. Potem najwyżej zwiększaj dawki. Tylko nie sugeruj się wjazdem, bo hel z reguly ma lepszy wjazd bo szybciej przekracza bariere krew mozg.
Różcnia miedzy acetylowana majka w domu, a heroina afgańską jest stopień zanieczyszczeń. Ta hera co lata jest zawsze czymś wypelniona. Imo acetylowana majka bzw w domu > heroina z darkmarketow i innych ciemnych miejsc (np. brama na Pradze w Wawie)
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
2 szybkie pytania.
Jak Wam tolerka szybko spada?
Mi baardzo powoli.. koda nie dziala w zadnej ilosci, wrzucalem juz nawet 6x16 tab i lipa. Brzuch mnie bolal 3 dni
Na 20+ prob tylko jeden raz sie fajnie zrobilem. Laczylem z dipherganem i kicha...
2 pytanie.
Czy znaliscie lub slyszeliscie o kims kto jaral hel i sie od tego przekrecil?
Myslisz ze otrzymasz kamien taki jaki na zdjeciu widzisz ? Otrzymasz proch ktory gwarantuje Ci ze jakosc mizerna.
Brown z holandii to taka mizerota ze serio nie dalbym za to 20zl za cwiartke.
A towar mialem i z dark netu i od kolegi ktory przywiozl bezposrednio.
Najlepiej samemu sie przekonac o tej super jakosci vendora :-)
Tani hel z NL to przeważnie jest słabizna, głownie do palenia. Szybciej trafisz coś lepszego z DE. Zasada jest taka, że vendorzy którzy mają wszystko i wszystkiego dużo to mają materiał średni. Tak samo hel jak i koks. Najlepiej znaleźć kogoś kto specjalizuje się tylko w jednym temacie. Wtedy jest szansa, że będzie mieć dobry sort. A taki hel może i jest tańszy i to czasem nawet o połowę na marketach ale jak podsumujesz wszystkie wyjebki które Cię po drodze czekają, jakieś zaginione przesyłki no i samą jakość materiału która będzie się różnić od partii do partii to w sumie taniej i lepiej wyjdzie Ci kupować lokalnie. Przerobiłem temat DNM dosyć dobrze
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.