Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
17 czerwca 2020wiaderkoo pisze: Witam wszystkich! Jestem tutaj nowy, choć forum znam od dawna.
Udało mi się dostać kartony (to mój pierwszy kontakt z LSD), lecz nie mogę być pewny źródła pochodzenia.
Przeglądając neta w poszukiwaniu informacji o tym znalazłem coś identycznego z wyglądu https://www.ecstasydata.org/view.php?id=8080
Trochę mnie niepokoją informacje tam zawarte. Odbierając kartoniki usłyszałem, że to moc 200ug, a tutaj widzę o jedno 0 mniej.
Jedliście już takie? Co o tym myślicie?
Nie ujrzałem ani jednego fraktala nawet przy zamkniętych oczach.
Wszystko trwało około 6-7 godzin i pod koniec odczuwałem lekki ból głowy.
Jestem skłonny stwierdzić, że to raczej była malutka ilość, żeby tylko coś poczuć, nie straciłem świadomości nawet na sekundę, miałem może lekką dezorientację czasami. Drugi raz tego kartonu bym nie zarzucił, ze względu na niezidentyfikowaną substancję.
Nie zawiodłem się ani też nie rozczarowałem - po prostu było spoko.
odnośnie bólu głowy - o której brałeś (oraz zasnąłeś), czy coś jadłeś przed?
Jeśli chodzi o sen to gdzieś w okolicach 3 godziny udało mi się zasnąć.
Wyjeżdżam ze znajomymi na "wakacje" i zamierzam wziąć połówkę kwasa, podobno 220ug. Kiedyś jak brałem pierwszy raz to miałem xany w zanadrzu i po około 3-4h bardzo fajnej fazy zarzucilem żeby lecieć spać i ładnie mnie uśpiło. Jak brałem za drugim razem to jakoś na spontanie to było i niestety nic nie miałem żeby załagodzić fazę albo pójść spać. Przez około 24h nie mogłem zasnąć. Tym razem mam opakowanie klonów na wyjazd, myślicie że powinno załagodzić fazę i mnie uśpić? Czy lepiej jeszcze coś załatwić?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.