mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
No niewiarygodne że do tej pory neoazaryna jeszcze nie stała się popularna. Lepiej już zmarnować pół h więcej i objechać 3 apteki więcej niż potem z ostrym zapaleniem trzustki zapierdalać na SOR
Tak na dobrą sprawę do neoazaryne można sobie łączyć z browarami więc kolejny plus :D a wiadomo że na zejściu kody Bronek wchodzi jak złoto
Jak jeszcze rozumiem że ktoś wpierdala thio bo objechać 4 apteki i mamy 4 16stki czyli prawie gram kody, tak kurwa użytkownikow antidolu to nie rozumiem. Pierdolić się z ekstrakcją, gdzie od chuja kody idzie w kibel, do tego 16stek nawet nie ma. To naprawdę ludzie pomyślnie o neoazarynie
04 maja 2020Marcins96 pisze: No tak bo opiatowcy nie biorą bardzo dużo i bardzo dużo xD
04 maja 2020Marcins96 pisze: 7 zł w internetowej aptece wychodzi za 100 g kody z tego preparatu, czyli 7 dych za gram.
neoazarina nie jest zupelnie bez szkody.
Niekiedy tymianek, a dokładniej jego olejki aromatyczne, mogą być trujące. Zbyt duże dawki lub intensywne inhalacje z tymiankem mogą wywołać skutki uboczne, takie jak nudności, wymioty, bóle głowy. Tymol wchodzący w skład olejku eterycznego tymianku spożyty w nadmiarze może zaburzyć funkcje oddychania, układu krążenia, ośrodkowego układu nerwowego, a także uszkodzić wątrobę i nerki. Stosowany przez kobiety w ciąży może stanowić zagrożenia dla rozwijającego się płodu, powoduje skurcze macicy i wzrost ciśnienia krwi.
Bez przesady żeby bać się już nawet tymianku. Moim zdaniem jak już cpac to wybierać mniejsze zło a nie kilogramy paracetamolu czy sulfo
W tym co podałeś ważne jest słowo "niekiedy"
Niekiedy to jak przez jezdnię na pasach będziesz przechodził to Cię samochód pierdolnie
ja latam
04 maja 2020lol pisze: @yuck0branie czegos co dwa tyg nie ma zadnego znaczenia02 maja 2020yuck0 pisze: iv sporadycznie(co około 2tyg przez 2/3miesiace) majka dawki głównie 50mg czasem trochę mniejsze czasem większe, koda kilkanaście razy dawki 150-450mg
liczy sie to co brales przez ostatnie 3-4 dni.
Jakie kilogramy paracetamolu, o czym ty mówisz człowieku? Jak z 4 paczek zrobisz ekstrakcję to zostanie ci maksymalnie w roztworze ilość paractemolu jaka jest w jednej tabletce apapu. A to że ćpuny o nim nie mówią i nie jest wart ich uwagi o czymś chyba mówi :))
04 maja 2020Marcins96 pisze: Może ktoś powiedzieć dlaczego nikt z tu obecnych nie stosuje neoazariny zamiast thio z jebiacym bebechy sulfo czy antidolem z pierdolacym wątrobę paracetamolem? O co to chodzi?
Kurwa jak tak o tym myślę zastanawiam się po chuj tyle czasu ryłem sobie żołądek sulfo. Cenowo neoazarina też źle nie wypada
Nie rozumiem skąd niska popularność tego preparatu u kodeinistow?
To ma w składzie oprócz kody ziele tymianku także chyba nie idzie tego przedawkować
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.