Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1864 / 701 / 0
Też mnie to rozpierdala że wszyscy tylko tjoko, neoazarina mnie nawet lepiej klepie niż tjoko. Ale kto tam ćpunów zrozumie...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 959 / 137 / 0
No kurwa ja nawet nie wiedziałem o tej neoazarynie do tej pory. Ostra podnieta harm reduction na tym forum i ogólnie każdy każdemu prawi co się stanie jak się cpalo będzie to warto chyba rozsławić nieszkodliwy dla organizmu tymianek zamiast wpierdalania kilogramami paracetamolu czy sulfochujostwa

No niewiarygodne że do tej pory neoazaryna jeszcze nie stała się popularna. Lepiej już zmarnować pół h więcej i objechać 3 apteki więcej niż potem z ostrym zapaleniem trzustki zapierdalać na SOR

Tak na dobrą sprawę do neoazaryne można sobie łączyć z browarami więc kolejny plus :D a wiadomo że na zejściu kody Bronek wchodzi jak złoto

Jak jeszcze rozumiem że ktoś wpierdala thio bo objechać 4 apteki i mamy 4 16stki czyli prawie gram kody, tak kurwa użytkownikow antidolu to nie rozumiem. Pierdolić się z ekstrakcją, gdzie od chuja kody idzie w kibel, do tego 16stek nawet nie ma. To naprawdę ludzie pomyślnie o neoazarynie
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
@Marcins96
04 maja 2020Marcins96 pisze:
No tak bo opiatowcy nie biorą bardzo dużo i bardzo dużo xD
nieliczni biorą bardzo duzo lub bardzo dlugo. zwykle na ciezsze opio ludzie szybciej przechodzą niz te 10 lat powiedzmy. wiekszosc dwa trzy lata pobierze kode a potem juz co innego. przy tak krotkim ciagu negatywnych efektow nawet nie odczują

7 zł w internetowej aptece wychodzi za 100 g kody z tego preparatu, czyli 7 dych za gram.
czyli 2*drozej bo w tej samej aptece internetowej thiocodin kosztuje 40zl za gram

neoazarina nie jest zupelnie bez szkody.
  • 1211 / 616 / 0
Niekiedy tymianek, a dokładniej jego olejki aromatyczne, mogą być trujące. Zbyt duże dawki lub intensywne inhalacje z tymiankem mogą wywołać skutki uboczne, takie jak nudności, wymioty, bóle głowy. Tymol wchodzący w skład olejku eterycznego tymianku spożyty w nadmiarze może zaburzyć funkcje oddychania, układu krążenia, ośrodkowego układu nerwowego, a także uszkodzić wątrobę i nerki. Stosowany przez kobiety w ciąży może stanowić zagrożenia dla rozwijającego się płodu, powoduje skurcze macicy i wzrost ciśnienia krwi.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Nie no już kurwa doszukując się w ten sposób to sól i cukier też nazywane są białą śmiercią a picie coca coli w nadmiarze rozjebie nam zdrowie i życie XD
Bez przesady żeby bać się już nawet tymianku. Moim zdaniem jak już cpac to wybierać mniejsze zło a nie kilogramy paracetamolu czy sulfo

W tym co podałeś ważne jest słowo "niekiedy"
Niekiedy to jak przez jezdnię na pasach będziesz przechodził to Cię samochód pierdolnie
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
Tak bo przeciętny kodeinista nie boi się wpierdalania thio na pusty żołądek niemal codziennie ale tymianku już tak
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 161 / 8 / 0
@lol
04 maja 2020lol pisze:
@yuck0
02 maja 2020yuck0 pisze:
iv sporadycznie(co około 2tyg przez 2/3miesiace) majka dawki głównie 50mg czasem trochę mniejsze czasem większe, koda kilkanaście razy dawki 150-450mg
branie czegos co dwa tyg nie ma zadnego znaczenia
liczy sie to co brales przez ostatnie 3-4 dni.
Nic nie brałem od dwóch tygodni, a opio od dwóch miesięcy, więc tolerka powinna być bliska zeru, z tym, że zawsze słabo metabolizowałem kodę, 450mg było przyjemne, ale to tyle, więc nie wiem czy podbijać teraz 600mg kody 75mg dexa i do tego może jakiś grejpfrut i hydro czy odpuścić tego deksa bo będzie za mocno.
  • 482 / 96 / 0
@Marcins96
Jakie kilogramy paracetamolu, o czym ty mówisz człowieku? Jak z 4 paczek zrobisz ekstrakcję to zostanie ci maksymalnie w roztworze ilość paractemolu jaka jest w jednej tabletce apapu. A to że ćpuny o nim nie mówią i nie jest wart ich uwagi o czymś chyba mówi :))
  • 4 / / 0
Może ktoś powiedzieć dlaczego nikt z tu obecnych nie stosuje neoazariny zamiast thio z jebiacym bebechy sulfo czy antidolem z pierdolacym wątrobę paracetamolem? O co to chodzi?

Kurwa jak tak o tym myślę zastanawiam się po chuj tyle czasu ryłem sobie żołądek sulfo. Cenowo neoazarina też źle nie wypada

Nie rozumiem skąd niska popularność tego preparatu u kodeinistow?
To lepiej sobie walnąć bez żadnej ekstracji ani nic dwa opakowania neozariny czy 15 tabsów antidolu po ekstrakcji do praktycznie czystej kody?
To ma w składzie oprócz kody ziele tymianku także chyba nie idzie tego przedawkować
  • 449 / 101 / 0
@Marcins96 Już poza tym, że tymianek jest toksyczny, to wyobraź sobie miłośnika kodeiny w ciągu, który zapierdala po recepty na Neoazarinę cały czas? W dwa miesiące lekarzy by brakło na pewno w promieniu dziesięciu kilometrów :-D Gdyby w Polsce była dostępna czysta kodeina w takich 15, 30 i 50 mg tabletkach :-D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.