Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 516 / 111 / 7
No to chyba jestem w dupie. Jak nie przywalę kody kilka dni to tylko o tym myślę a dziś spróbowałem czy cokolwiek poczuję po 250 mg i gowno czuć minimum 390 muszę :(
  • 161 / 8 / 0
Od ostatniego razu z opio(50mg majki iv po ktorej było co najwyżej przyjemnie-bez noddów etc) minęło 2 miesiące, jaką wziąć dawkę kody, żeby się mocno ugrzać-najlepiej do noddów, do dyspozycji oprócz samej kodeiny mam hydro, DXM, N2O, trawę, grejprfruta, wiem, że te dwa pierwsze na pewno mogą podbić kodę, jaki zrobić mix z tych substancji, co brać w jakim odstępie czasu i jak dawkować?
  • 402 / 69 / 0
Najpierw DXM dzień wcześniej możesz pofazowac DXM albo zażyć małą dawkę godzinę przed.
Pół godziny przed hydroksyzyna 25mg.
5 minut przed grejpfrut.
kodeina 300mg.
Jak wejdzie jarać trawę.

Co do n20 to nie wiem.
Milego grzania.
  • 482 / 96 / 0
No to chyba ty powinieneś znać swój organizm. Nie powiedziałeś nam jak długo brałeś iv, ile wczesniej kodeiny spożywałeś. Na ślepo nie da się doradzić
  • 161 / 8 / 0
iv sporadycznie(co około 2tyg przez 2/3miesiace) majka dawki głównie 50mg czasem trochę mniejsze czasem większe, koda kilkanaście razy dawki 150-450mg
  • 4 / / 0
Ile kody zażyć na pierwszy raz? Najszęściej słyszałem o 150mg czyli 1 paczce antidolu ale podobno przy ekstrakcji traci się około 30mg ,więc stąd moje pytanie czy pomóc sobie jeszcze piwem przy tych 150mg czy wziąć od razu 15/20 tabsów?
  • 959 / 137 / 0
Może ktoś powiedzieć dlaczego nikt z tu obecnych nie stosuje neoazariny zamiast thio z jebiacym bebechy sulfo czy antidolem z pierdolacym wątrobę paracetamolem? O co to chodzi?

Kurwa jak tak o tym myślę zastanawiam się po chuj tyle czasu ryłem sobie żołądek sulfo. Cenowo neoazarina też źle nie wypada

Nie rozumiem skąd niska popularność tego preparatu u kodeinistow?
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 11 / 0
Bo moze nie wiedzą o tym,chyba jak bylo w tv i w necie o zarciu kodeiny,to tylko było chyba ze w thiodinie to i antidolu.
  • 3901 / 563 / 0
@yuck0
02 maja 2020yuck0 pisze:
iv sporadycznie(co około 2tyg przez 2/3miesiace) majka dawki głównie 50mg czasem trochę mniejsze czasem większe, koda kilkanaście razy dawki 150-450mg
branie czegos co dwa tyg nie ma zadnego znaczenia
liczy sie to co brales przez ostatnie 3-4 dni.

@Marcins96
04 maja 2020Marcins96 pisze:
Nie rozumiem skąd niska popularność tego preparatu u kodeinistow?
gorsza dostepnosc, znacznie wyzsza cena
thiocodin nie jest grozny o ile nie bierzesz bardzo duzo lub bardzo dlugo.
  • 959 / 137 / 0
No tak bo opiatowcy nie biorą bardzo dużo i bardzo dużo xD no nie wiem ja jak będę zamierzał wejść w kolejny ciąg to już tylko na neoazarynie. 7 zł w internetowej aptece wychodzi za 100 g kody z tego preparatu, czyli 7 dych za gram. Podobnie wydaje na thio a ryje sobie bebechy że brzuch mnie potem boli dwa dni, więc basta i teraz już tylko tymianek :D
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.