Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 851 / 201 / 0
Nie martw się, będzie okej. Zespół pozapiramidowy działa zupełnie inaczej i na pewno nie po takiej mieszance substancji.
Poza tym jeśli ciągle ogarniasz że to nie prawda to raczej nie kwalifikowałbym tego jako psychozy co bardziej jako mocny i ciężki zjazd, a feta potrafi taki dać. Dodatkowo z tymi wszelakimi śmieciami jakie dostajesz w paście. Jak masz to zastosuj benzo. Jedno piwo też da dobry efekt.
Weź i coś zjedz na początek i wypij dużo wody/herbaty/innych nienarkotycznych płynów. To da lepszy i szybszy efekt niż łyknięcie tabletki.
  • 1254 / 340 / 2
08 sierpnia 2025Anonim3311 pisze:
Ryzyka zespołu pozapiramidowego nie ma wtedy napewno?

I dziękuje za odpowiedź
oczywiście, że jest i jestem tego żywym przykładem. ale to jest tak randomowe, jak wygrana w lotto..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 68 / 6 / 0
Wiem, że może uznacie, że to gówno a nie problem.

Ale się boję po prostu.

Nigdy nie paliłem. Co mi odjebało, że zacząłem palić te chujowe e-papierosy to nie wiem. I wczoraj paliłem icosa i nagle przy wciąganiu dymu poczułem ból i kłucie po lewej stronie klatki piersiowej (takie wrażenie, jakbym jakieś gówno za głęboko wciągnał). I teraz ta część klatki piersiowej mnie pobolewa.
Przejdzie? Mam coś robić z tym?
Przeniesiono do spraw nieco mniej pilnych /Devixo
  • 208 / 70 / 2
@dicatedoc zapewne jest to podrażnienie dróg oddechowych albo opłucnej. ew. zapalenie opłucnej. jeśli nie jest to wkurwe intensywny ból to nie panikuj, przejdzie po kilku dniach. w razie czego nie bój sie iść do lekarza lub przy znacznym pogorszeniu nie bój sie wzywać karetki. ogólnie najlepiej daj odpoczać swoim płucom i nic nie inhaluj ani nie pal.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 68 / 6 / 0
Nie jest intensywny, teraz delikatnie czuję jakbym coś tam miał tylko

Ale się przeraziłem, przyznaję
  • 0 / / 0
Przydatne informacje, dzieki za info
  • 1011 / 273 / 0
@dicatedoc

Moim zdanie to nerwicowe, czyli serce jest w porządku.

Masz wyrzuty sumienia, że palisz i pewnie się za to obwiniasz i szukasz już różnych symptomów, że ci tylko zaszkodzi, a nie możesz się oderwać.

Ogólnie to tak często wygląda uzależnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.