Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 516 / 111 / 7
No to chyba jestem w dupie. Jak nie przywalę kody kilka dni to tylko o tym myślę a dziś spróbowałem czy cokolwiek poczuję po 250 mg i gowno czuć minimum 390 muszę :(
  • 161 / 8 / 0
Od ostatniego razu z opio(50mg majki iv po ktorej było co najwyżej przyjemnie-bez noddów etc) minęło 2 miesiące, jaką wziąć dawkę kody, żeby się mocno ugrzać-najlepiej do noddów, do dyspozycji oprócz samej kodeiny mam hydro, DXM, N2O, trawę, grejprfruta, wiem, że te dwa pierwsze na pewno mogą podbić kodę, jaki zrobić mix z tych substancji, co brać w jakim odstępie czasu i jak dawkować?
  • 402 / 69 / 0
Najpierw DXM dzień wcześniej możesz pofazowac DXM albo zażyć małą dawkę godzinę przed.
Pół godziny przed hydroksyzyna 25mg.
5 minut przed grejpfrut.
kodeina 300mg.
Jak wejdzie jarać trawę.

Co do n20 to nie wiem.
Milego grzania.
  • 482 / 96 / 0
No to chyba ty powinieneś znać swój organizm. Nie powiedziałeś nam jak długo brałeś iv, ile wczesniej kodeiny spożywałeś. Na ślepo nie da się doradzić
  • 161 / 8 / 0
iv sporadycznie(co około 2tyg przez 2/3miesiace) majka dawki głównie 50mg czasem trochę mniejsze czasem większe, koda kilkanaście razy dawki 150-450mg
  • 4 / / 0
Ile kody zażyć na pierwszy raz? Najszęściej słyszałem o 150mg czyli 1 paczce antidolu ale podobno przy ekstrakcji traci się około 30mg ,więc stąd moje pytanie czy pomóc sobie jeszcze piwem przy tych 150mg czy wziąć od razu 15/20 tabsów?
  • 959 / 137 / 0
Może ktoś powiedzieć dlaczego nikt z tu obecnych nie stosuje neoazariny zamiast thio z jebiacym bebechy sulfo czy antidolem z pierdolacym wątrobę paracetamolem? O co to chodzi?

Kurwa jak tak o tym myślę zastanawiam się po chuj tyle czasu ryłem sobie żołądek sulfo. Cenowo neoazarina też źle nie wypada

Nie rozumiem skąd niska popularność tego preparatu u kodeinistow?
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 11 / 0
Bo moze nie wiedzą o tym,chyba jak bylo w tv i w necie o zarciu kodeiny,to tylko było chyba ze w thiodinie to i antidolu.
  • 3901 / 563 / 0
@yuck0
02 maja 2020yuck0 pisze:
iv sporadycznie(co około 2tyg przez 2/3miesiace) majka dawki głównie 50mg czasem trochę mniejsze czasem większe, koda kilkanaście razy dawki 150-450mg
branie czegos co dwa tyg nie ma zadnego znaczenia
liczy sie to co brales przez ostatnie 3-4 dni.

@Marcins96
04 maja 2020Marcins96 pisze:
Nie rozumiem skąd niska popularność tego preparatu u kodeinistow?
gorsza dostepnosc, znacznie wyzsza cena
thiocodin nie jest grozny o ile nie bierzesz bardzo duzo lub bardzo dlugo.
  • 959 / 137 / 0
No tak bo opiatowcy nie biorą bardzo dużo i bardzo dużo xD no nie wiem ja jak będę zamierzał wejść w kolejny ciąg to już tylko na neoazarynie. 7 zł w internetowej aptece wychodzi za 100 g kody z tego preparatu, czyli 7 dych za gram. Podobnie wydaje na thio a ryje sobie bebechy że brzuch mnie potem boli dwa dni, więc basta i teraz już tylko tymianek :D
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.