Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 69 / 0
@GatitaGrisa Z nauki języków pod wpływem witaminy O to tyle, że 1) faktycznie blokuje (w pewnym stopniu) lęki i przełamuje nieśmiałość, więc mogę nawijać na głos z ludźmi %-D Na trzeźwo ofc też, ale bardziej zwracam uwagę na niedociągnięcia a po Oxach jest 2) bardziej wyjebane - „ch… z tym że się pomylę”
Tyle z zastosowań O do nauki języków :D
O lepiej niż inne daje kopa do działania i taką specyficzną euforię, a fakt że donosowo działa już po chwili sprawia, że można go zarzucić przed spotkaniem i dać radę jak się normalnie nie domaga i potrzeba dynaminy
lol [*]
  • 1 / / 0
Witam, udało mi się ogarnąć kilka opakowań Oxydolor (z apteki) w wersjach 10, 20 i 40 mg. Zacząłem od połówki 10 mg, efekt bardzo przyjemny, ale powiedzcie, co mogę poradzić na intensywne swędzenie skóry? Nie do wytrzymania.
  • 4964 / 870 / 0
Antyhistamina. Są jakieś bez recepty. Nie znam się na tym za bardzo może ktoś Ci podpowie jakąś konkretną.
  • 1481 / 395 / 2
14 sierpnia 2024UZALGU2 pisze:
Witam, udało mi się ogarnąć kilka opakowań Oxydolor (z apteki) w wersjach 10, 20 i 40 mg. Zacząłem od połówki 10 mg, efekt bardzo przyjemny, ale powiedzcie, co mogę poradzić na intensywne swędzenie skóry? Nie do wytrzymania.
W przypadku wystąpienia objawów wyrzutu histaminy po opioidach z tego co pamiętam najlepiej sprawdza się hydroksyzyna - niestety na receptę, ale to są cukierki dla dzieci, każdy Ci to wypisze.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 99 / 25 / 0
Każdy receptomat Ci wypisze Diphergan w tabletkach z prometazyna. Działa bardzo dobrze. Jak chcesz adhoc i bez recepty to zostaje Aviomarin (tylko efektem ubocznym jest to że zmulą więc haj idzie w stronę sedacji) albo Apap Noc który zawiera difenhydraminę i ładnie działa na swędzenie (jako ciekawostka jest też dodatkiem słynnego i pysznego syropu ze Szwajcarii Makatussin który bazuje na dihydrokodeinie).
  • 1 / / 0
Witam.
Pierwszy raz piszę coś na tej stronie więc przepraszam za jakiekolwiek błędy i niewiedzę. Mam pytanie do fachowców jeśli tak mogę Was wszystkich nazwać. Od wielu lat leczę się w PLB ze względu na mocno uszkodzony kręgosłup po kilku operacjach. Biorę od dawien dawna oxydolor. Od paru dni niestety zauważam że przestaje na mnie on działać tak i przeciwbólowo (dużo mniej niż zawsze) jak i na głowę (prawie wcale). Wiecie może co może być przyczyną takiego stanu? Biorę 3x dziennie 80mg. Z góry dzięki.
  • 248 / 86 / 0
@Byku92
Pierwsze co mi przyszło do głowy to po prostu wzrost tolerancji :)
Z czasem potrzeba większych dawek danej substancji żeby działała w ten sam sposób.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 218 / 69 / 0
14 sierpnia 2024UZALGU2 pisze:
A tam prometazyna. Lewocetyryzyna wystarczy.
lol [*]
  • 14 / 2 / 0
Czy próbowaliscie kiedys łagodzic skutki odstawienia oxycontinu naloksonem?

Przeniesiono z FAQ do ogólnego - /Merx
  • 9 / / 0
Co masz na myśli? Jeśli nie masz w sobie oxy ani innego opioidu, nalokson nie wywoła żadnego effektu. Generalnie jeśli już jesteś na opio, nalokson podany dożylnie wowola tzw. precipitated withdrawal - natychmiastowe i potężne objawy odstawienne
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.