Tyle z zastosowań O do nauki języków :D
O lepiej niż inne daje kopa do działania i taką specyficzną euforię, a fakt że donosowo działa już po chwili sprawia, że można go zarzucić przed spotkaniem i dać radę jak się normalnie nie domaga i potrzeba dynaminy
14 sierpnia 2024UZALGU2 pisze: Witam, udało mi się ogarnąć kilka opakowań Oxydolor (z apteki) w wersjach 10, 20 i 40 mg. Zacząłem od połówki 10 mg, efekt bardzo przyjemny, ale powiedzcie, co mogę poradzić na intensywne swędzenie skóry? Nie do wytrzymania.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Pierwszy raz piszę coś na tej stronie więc przepraszam za jakiekolwiek błędy i niewiedzę. Mam pytanie do fachowców jeśli tak mogę Was wszystkich nazwać. Od wielu lat leczę się w PLB ze względu na mocno uszkodzony kręgosłup po kilku operacjach. Biorę od dawien dawna oxydolor. Od paru dni niestety zauważam że przestaje na mnie on działać tak i przeciwbólowo (dużo mniej niż zawsze) jak i na głowę (prawie wcale). Wiecie może co może być przyczyną takiego stanu? Biorę 3x dziennie 80mg. Z góry dzięki.
Pierwsze co mi przyszło do głowy to po prostu wzrost tolerancji :)
Z czasem potrzeba większych dawek danej substancji żeby działała w ten sam sposób.
14 sierpnia 2024UZALGU2 pisze: Witam, udało mi się ogarnąć kilka opakowań Oxydolor (z apteki) w wersjach 10, 20 i 40 mg. Zacząłem od połówki 10 mg, efekt bardzo przyjemny, ale powiedzcie, co mogę poradzić na intensywne swędzenie skóry? Nie do wytrzymania.
Przeniesiono z FAQ do ogólnego - /Merx
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.