Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 341 / 55 / 0
pierwsze slysze zeby tak po towarze... ale coz ja czy moi znajomi bralismy tylko prawilny towar ze sprawdzonych 2-3 zrodel, nie bylo kombinowania i wystawki, ze ktos wypelniacz dal jakis zyee.., nie wiem skad brales, jednak nie oszukujmy sie w polskich realiach heroiny w heroinie jest kilkanascie procent... rzyganie to normalne na pierwszy,drugi raz, ja nie rzygalam - po i.v. , ale wielu moich znajomych wlasnie wymiotowalo, teraz w stolicy dziwny towar... (Rzekomo :P) zero euforii...

co do naloksonu, ja nie mialam tej wątpliwej przyjemności jednak moj eks mial, obudzil się niewiedzial co sie dzieje, no i zaczął łapać go skret, troszkę później puknął normalnie towar,ale mowie jakis czas potem, bo obawialismy sie ze nalokson znow zneutralizuje helene....
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 109 / 9 / 0
Po jakim czasie heroina "puszcza" po iv i można bezpiecznie wziąć bupre
  • 183 / 11 / 0
Teoretycznie 6-8 godzin. Radze Ci jednak poczekac na pierwsze objawy skreta,poniewaz stan wywolany zbyt szybkim podaniem antagonisty jest jedna z najmniej przyjemnych rzeczy jakie moga Ci sie w zyciu przytrafic.
  • 637 / 17 / 0
Święta prawda, dlatego 12h to minimum moim zdaniem, wtedy nie powinno być już żadnego problemu ;)
  • 2116 / 634 / 0
U jednego 6h, u drugiego 12h mało. Słuchaj swojego ciała i jak zobaczysz pierwsze objawy skręta (nie psychiczne i nie wkręcone) fizycznego, takie już poważniejsze, to ładuj. @Czlowieklufka
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2429 / 584 / 155
Jak wyżej. Od siebie dodam, że przeważnie skręt mnie łapie po ok. 8 h od ostatniej dawki. Więc zdaj się na swój organizm i czkaj, aż objawy będą wyraźne (często są po ~14 h, ale reguły nie ma). Tylko też nie warto czekać na sam peak skręta, ale po prostu aż będzie ,,w miarę wyraźny''.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Panie i panowie ciekawi mnie jedna rzecz mianowicie ile mniej więcej trzymacie dym w płucach?
Uwaga! Użytkownik GoldenBrown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
@up Kiedyś zrobiłem eksperyment i trzymałem dym jak najdłużej dawałem rade,hera zadziałała normalnie plus miałem okropny ból głowy z niedotlenienia. Więc teraz trzymam około 5 sekund. Przy tym towarze co był ostatnio to 10-15 buchów wystarczy żeby się porobić.
  • 8103 / 914 / 0
Przy paleniu browna tak samo jak przy mj wystarczy trzymać dym w płucach tzn. około 3 sekundy ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2 / / 0
czesc. wyladowalam tu z ciekawosci a widze ze tutaj raczej dostane od was jako osob bioracych dany narkotyk odpowiedz.. mianowicie chodzi o kogos bliskiego. nie wiem co juz robic jak z ta osoba rozmawiac! najchetniej to bym zamknela w piwnicy i nie wypuszczala do czasu pelnego detoksu. ahh..
chodzi o to ze niby sa momenty w ktorych nie bierze ale zaraz znow zaczyna sie ciag! nie dosc ze brat tez to bral i niestety przedawkowal to i on zaczol znaczy bierze 2 lata z przerwami! teraz ratuje sie Tramalem. detoks tez byl. metadon ah no mial w swojej zawartosci jeden dzien..! bo byl tak nacpany ze wylal.

nie wiem az tak to jest pochlaniajace? jestem osoba czysta wiec ciezko mi cokolwiek na ten temat stwierdzic. czytam tutaj staram sie zrozumiec dlaczego? po co to biora.
zastanawiam sie tylko dlaczego np jak moj chlopak to pali ma momenty ze jest agresywny? nie wiem. ultimatum narazie postawione daja efekty ale co dalej?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.