Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
co do naloksonu, ja nie mialam tej wątpliwej przyjemności jednak moj eks mial, obudzil się niewiedzial co sie dzieje, no i zaczął łapać go skret, troszkę później puknął normalnie towar,ale mowie jakis czas potem, bo obawialismy sie ze nalokson znow zneutralizuje helene....
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
chodzi o to ze niby sa momenty w ktorych nie bierze ale zaraz znow zaczyna sie ciag! nie dosc ze brat tez to bral i niestety przedawkowal to i on zaczol znaczy bierze 2 lata z przerwami! teraz ratuje sie Tramalem. detoks tez byl. metadon ah no mial w swojej zawartosci jeden dzien..! bo byl tak nacpany ze wylal.
nie wiem az tak to jest pochlaniajace? jestem osoba czysta wiec ciezko mi cokolwiek na ten temat stwierdzic. czytam tutaj staram sie zrozumiec dlaczego? po co to biora.
zastanawiam sie tylko dlaczego np jak moj chlopak to pali ma momenty ze jest agresywny? nie wiem. ultimatum narazie postawione daja efekty ale co dalej?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.