Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
co do naloksonu, ja nie mialam tej wątpliwej przyjemności jednak moj eks mial, obudzil się niewiedzial co sie dzieje, no i zaczął łapać go skret, troszkę później puknął normalnie towar,ale mowie jakis czas potem, bo obawialismy sie ze nalokson znow zneutralizuje helene....
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
chodzi o to ze niby sa momenty w ktorych nie bierze ale zaraz znow zaczyna sie ciag! nie dosc ze brat tez to bral i niestety przedawkowal to i on zaczol znaczy bierze 2 lata z przerwami! teraz ratuje sie Tramalem. detoks tez byl. metadon ah no mial w swojej zawartosci jeden dzien..! bo byl tak nacpany ze wylal.
nie wiem az tak to jest pochlaniajace? jestem osoba czysta wiec ciezko mi cokolwiek na ten temat stwierdzic. czytam tutaj staram sie zrozumiec dlaczego? po co to biora.
zastanawiam sie tylko dlaczego np jak moj chlopak to pali ma momenty ze jest agresywny? nie wiem. ultimatum narazie postawione daja efekty ale co dalej?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.