Nie wiem coś czuje, że bebechy, może wątroba lub nerki są w stanie krytycznym... masakra, ale ulga.
No tak mnie pozginało, że nie mogłem ustalić pozycji a prawie że na głowie już stałem aby nie bolało.
28 kwietnia 2020HalnyMocny pisze: Jakiś czas temu brałem kodeinę w odstępach 1-3 tygodnie, wyklucza to jakąkolwiek tolerancje. Nie jadłem około dwie godziny przed zjdedzeniem tabletek, a mimo tego koda czasem ładowała się bardzo długo, 2/2.5 godziny. Nie było to placebo bo czuć było efekty a przede wszystkim wyrzut histaminy. Miało to miejsce dwa razy, w pozostałych przypadkach działała po 30 minutach mimo że jadłem tuż po dużym posiłku. Czy to często się u was zdarza? Dodam że jadłem thiocodin w ilości 120/150mg.
Paweł
29 kwietnia 2020lufa9999 pisze: Być może to kwestia receptorów opio, po jakimś czasie, jak nie bierzesz stale, trzeba "rozruszać" receptory małą dawką kodeiny na parę godzin przed właściwym wrzuceniem. To w sumie indywidualna sprawa, ja po tygodniu niebrania już muszę rozruszać receptory bo koda nie wejdzie... Następnym razem zarzuć z 45mg kody a po kilku godzinach wrzucaj normalną ilość.
Cytuj proszę konkretny fragment posta do którego się odnosisz. Nepenthee
Wczoraj po dwumiesięcznej przerwie od ostatniego wrzucania zjadłem 250 mg w towarzystwie tabletki zyrtecu. Wrażenia dość mizerne, euforia niewielka, ciepełko znikome.
Wrzuciłem ok 0:10, godzinę później dorzuciłem 150 mg. Faza trochę się podbiła, ale to nadal nic, większą euforię czułem po butelce wina. Nie żebym narzekał, może takie mam geny, rzekomo 7 % populacji rasy białej bardzo słabo metabolizuje kode.
Moje ogólne doświadczenie z tą substancją nie jest duże, kilka razy brałem, dawki max 300 mg. Trzeba wziąć pod uwagę, że to wszystko na przestrzeni jakoś roku.
Kolejny trip zapewne przy najbliższej okazji, czyli znów za kilka msc. Wtedy się pomyśli o dodatkowych boostach typu DXM, grejpfruty lub więcej antyhistaminy.
Pozdrawiam wszystkich i życzę solidnego grzania.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.