Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2392 / 663 / 0
21 kwietnia 2020Holz pisze:
Mam pytanie odnośnie kody i alkoholu. Tak wiem że leki i alkohol nie idą ze sobą w parzę, ale kiedy zagrzeje w ciągu dnia kode w dawce rzędu 300mg, to tego dnia w ogóle nie mogę się napić żadnego alkoholu? Mam tutaj głównie na myśli wino musujące rzędu 10 - 12%. Jeśli mogę to po jakim czasie i ile musze odczekać godzin a jak nie to po kilku dniach kiedy mój organizm wydali z siebie lek? Zaznaczam że mam wysoko rozwinięta tolerancje i taka dawka działa na mnie dosyć krótko. Niech ktoś to wie mi to w miare prosty sposób wyjaśni.

Powiem tak- biorę opio od 8śmiu lat i nie było ani jednego razu żebym do kody.majki lub oxy nie pił tych 3/5 piw. Noo może był jeden raz który przez to że był jeden dobrze pamiętam. Ale oczywiscie alko zaczynam pic tak po 2/3 h od wzięcia żeby sobie początkowej fazy nie psuć.
  • 2876 / 267 / 0
jak DXM tak niby fajnie podbija opio to jak podbić ketaminą oxy? ktoś się zna i mi napisze jakie dawki plus kolejność itd.
  • 1305 / 162 / 0
@p420 w jakim celu koda do oxy? Nie widze za bardzo sensu
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
w sumie to dla jaj, czysta ciekawość jak się czują po mieszaniu tych narkotyków, cudów nie oczekuję, ale sprawdzić bym sprawdził kiedy
  • 1305 / 162 / 0
To tak jakbys zajebal meth i dorzucil kofeine albo klona z temazepamem itd %-D

To juz lepiej bieda keton/benzo/ oxy
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
mefedron + alpra + oxy znane i lubiane oczywiście, dlatego mam taki pomysł, bo miksów w życiu przeróżnych już miałem w chuj i ciut ciut
  • 55 / 3 / 0
Witam, mam zerową tolerancję, jeżeli chodzi o kodę. Próbowałem jej kiedyś w szkole średniej kiedy byłem zafascynowany różnymi substancjami, stety albo niestety to było thio, robiłem podjazd z 2 razy za każdym razem mnie tak bolał brzuch, że dałem sobie spokój. Minęło z 6 może 7 lat. Jestem czysty od alkoholu, różnych prochów od ponad pół roku. Dostałem wczoraj cztery tabsy zopiclonum, kiedyś brałem alpre i klony, ale to silnie kontrolowałem, szkoda, że innych substancji tak nie potrafiłem, nigdy się nie wjebałem w benzodiazepiny, uważam, że są trochę przereklamowane, chociaż alpra na mnie działała zawsze bardzo fajnie, bo mam paranoiczny łeb i swoje chore fazy jak każdy. Wracając, naszła mnie ochota, ale nie mogę antidolu, ze względu na uczulenie na paracetamol, z thio nie mam za dobrych wspomnień przez sulfgówno, neoazarina i jej tymianek w dużych ilościach mnie odpycha. Zostaje więc Herbapini tylko, że taki syrop ma tylko około 80mg kody, czy podbijając ją dimenhydrynatem w dawce 50mg, bo nie chce usypiać przy 100mg może mnie cokolwiek ruszyć? Ważę 90kg przy 190cm. Mam jeszcze w zanadrzu te dwie tabletki zopiclonum, które zadziałały wczoraj aż nad to fajnie, aż się nie spodziewałem wczoraj, bo czułem jak siada na nogi jak przy klonach. Pozdrawiam serdecznie.
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 616 / 0
Ogarnij sobie Nurofen Plus, cena zbliżona do 1 opakowania Antka i 150mg kody na pudełko. Ekstrakcja podobnie przebiega jak w przypadku Antidolu, ibuprofen praktycznie nie rozpuszcza się w wodzie więc masz prawie czysty roztwór kodeiny.

https://psychonautwiki.org/wiki/Extract ... r_products - tutaj dokładny opis takiej ekstrakcji.

A ten syrop sobie daruj, 100mg kody co najwyżej lekko posmyra na zasadzie podniesionego nastroju i tyle. Zostaw to sobie żeby dorzucić kiedyś do większej ilości, albo podbić delikatnie jakąś inną substancję.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 3 / 0
Dziękuję Ci za pomoc dobry człowieku, na ibuprofen na pewno nie jestem uczulony, bo leżałem ostatnio w szpitalu i miałem ją podawaną. Tak zrobię jak powiedziałeś z tym, że chciałbym jednak coś antyhistaminowego, ponieważ jestem alergikiem i wiem na 100%, że będę mieć swąd skóry. Do prometazyny nie mam dostępu, rcki nie chcę mi się kminić, więc został mi tylko aviomarin, który swoją drogą jest drogi, a z hajsem słabo stoję bardzo ostatnio przez tego koranowirusa, chyba, że masz inny pomysł, może jakiś owoc?

nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim - starysteve
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 616 / 0
Ale co to za problem, telekonsultacja z lekarzem pierwszego kontaktu, mówisz co chcesz i na co i kod na reckę masz od ręki. Ewentualnie hydroksyzyna, ale ja ogólnie nie jestem zwolennikiem podbijania kody antyhistaminami, a na zwykły swąd wystarczy cetyryzyna dostępna bez recki. Dimenhydranatu nie testowałem, ale nie jest on zbyt popularny wśród kodziarzy więc to raczej nie jest najlepszy wybór, choć jak napisałem - nie brałem, więc nie wiem.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.