Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Okolice Dingolfing.
Szukam amfy lub koko.
Mobilny jestem do 100km.
  • 1 / / 0
13 lutego 2023kacu2104 pisze:
Siemka, ktos okolice Ulm pomoze z jakimis ketonami/fetka ?
Witam, szukam również proszę o info
  • 1 / / 0
Ulm i okolice. Poszukuje kryształ lub koko :D ktos pomocny?
  • 920 / 163 / 0
Heheheheh jaki temat na ustawki.

Berlin koka i weed i need.

Który park aktualnie najlepszy?
  • 1 / / 0
Witam ma ktoś pomóc okolice Neuwied, chodzi o buszka przede wszystkim , z góry dziekuje
  • 5 / 3 / 0
Niestety drugi koniec Niemiec, ale rada poszukaj Polaków na grupach na fb o twoje okolicy. Z tego co wiem dosyć często ludzie tam pytaja i dostają odpowiedzi.
  • 1 / / 0
17 marca 2011LosMDMA pisze:
Wyruszam za miecha do Dortmundu. Z tego co mi wiadomo Niemcy to kraj dobrych tematów, a tam gdzie śmigam jest podobno dobrze bo obok Holandii. Chodzi mi najbardziej o MDMA. Proszę o jakieś info
Ktoś może z okolicy Mannheim/ Heidelberg?
  • 1 / / 0
Poszukiwana pomoc z pastą/futerkiem Hamburg i okolice 🤪
  • 3 / 1 / 0
Mam pytanko jestem obecnie w hamburgu i skończyła mi się feta wie ktoś może gdzie jest jakieś pewne miejsc żeby ogarnąć sobie?
  • 1 / / 0
Witam jestem obecnie w Freiensteinau ok. 100 km Frankfurt nad Menem, niedaleko jeszcze większa miejscowość Fulda , da radę ogarnąć jakiś speed / lub coś w podobie, ktoś wie proszę priv
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?