Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 108 / 0
Z tych twoich postów ja wyczytałem, że lepiej to ty trzymaj się z daleka od wszelakiej maści narkotyków od trawy też. SadGirl ty chyba źle zrozumiałaś wypowiedź wildwolf'a o pieniądzach? On pisze "Zbyt wiele jednak kosztują (pieniądze są akurat ostatnie na liście)" co to znaczy? że pieniądze są tym najmniejszym i najmniej ważnym z tego co narkotyki mogą Ci zabrać i możesz przez nie stracić. Ktoś dobrze napisał, pokrętną masz logikę rozumowania, ale ja wiem dlaczego. Bo ty się napaliłaś już na te narkotyki i chuj, nic ani nikt Ci do rozsądku już nie jest w stanie przemówić, ty już postanowiłaś. Szkoda, można tylko współczuć, że kolejna duszyczka chce wejść na ścieżkę która prędzej czy później prowadzi do bólu, samotności i cierpienia.
  • 361 / 12 / 0
Wątek jest "ogólny", ale w dziale miksy i o tym macie pisać. Każdy kolejny ot = ban.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Ale dzisiaj namieszałam... Czuję się tragicznie
Godz. 8 - wenlafaksyna 75 mg, Lamotrygina 100 mg, Lewetiracetam 1000 mg
Godz. 13 - 2x5mg Relanium, bo miałam ciężka sytuację i musiałam się uspokoić
Godz. 16 - 2x Solpadeine na ból głowy
Mam ochotę zwymiotowac, mam tachykardię, stany lękowe, trochę odpływam. Co ja mam zrobić? Pomóżcie mi.
  • 1817 / 108 / 0
Mam takie pytanie. Jaki stymulant będzie lepszy jako podkład pod 2'-OXO-PCE, pv4 czy MDPHP? Proszę o jednozdaniowe uzasadnienie. Mam naprawdę dylemat co wybrać, może coś doradzicie.
  • 4954 / 867 / 0
A ja bym Ci doradzil nie mixowac o-pce z niczym. Malo przebadana substancja i pare osob po mixach zeszlo z tego swiata m.in sp. scr, ktory prawdopodobnie mixowal mdphp z o-pce.
  • 571 / 28 / 0
Dzisiaj iniekcje mixu NEP + Hexen + 2FA - bardzo miło, polecam ;)
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 52 / 0
8-( Serduszko nie odstawiło popisu tańca nowoczesnego? %-D
Jakie dawki? I ogólnie jaki stan, jebnij mały raport :D

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 571 / 28 / 0
Dawki tradycyjnie na oko, coś pomiędzy 20 a 50 mg każdego. Serducho się zmęczyło, nie powiem, ale obyło się bez zapaści czy innych takich. A jaki stan? Ostatnio zauważam co raz częściej, że prawie wszystko działa na mnie tak samo, nie odróżniam już bomby hexenowej od tej po NEPie czy innym PV4. Jest zawsze z grubsza tak samo - intensywna stymulacja, ale z jednoczesnym nieogarem, powolnością ruchów i myśli, wręcz ogłupieniem, częste zawiechy - 10 minut stania w kiblu i patrzenia na ścianę. No i oczywiście totalna bezsenność i zero apetytu.
Chyba już stim bomba mnie nudzi, bo chcę teraz zamówić U47700 i etizolam, rośnie też ochota na alkohol.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
thepass dokładnie, stimy to stimy i ja też tak jak ty mam te same odczucia. Wszystkie stymulanty można by praktycznie wrzucić do jednego wora, bo działają niemal identycznie.

P.s thepass spróbuj może jakiegoś dyso dla odmiany, polecam.
  • 571 / 28 / 0
Dyso bardzo chętnie, czaję się na MXP i difenidynę od dłuższego czasu, ale najbardziej brak mi 5DBFPV, przy podaniu dożylnym ujawnia swoją moc, faza w ogóle nie stimowa, mega nieogar i piękny rush.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.